ΠΑΣ Γιάννινα - Καμπανιακός 2-1: Ανατροπή και επιστροφή στις νίκες

Βασίλης Μπαλατσός
ΠΑΣ Γιαννινα

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε τον Καμπανιακό στους «Ζωσιμάδες» με 2-1 κάνοντας ανατροπή και επέστρεψε στα τρίποντα μετά την «τριάρα» από τον Μακεδονικό. Γκολάρα ο Μάντζης, λυτρωτής ο Σομποτσίνσκι.

O ΠΑΣ Γιάννινα μετά την ήττα στην έδρα του Μακεδονικού με 3-1 επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε του Καμπανιακού στους «Ζωσιμάδες» με 2-1, κάνοντας μάλιστα ανατροπή. Στη δεύτερη θέση οι Ηπειρώτες, στο -2 από την πρωτοπόρο και απόλυτη ΑΕΛ, η οποία βέβαια έχει ματς λιγότερο.

H ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη κατάφερε να βρει γρήγορο γκολ και προηγήθηκε στο 9ο λεπτό. Μετά από κλέψιμο στη μεσαία γραμμή έπειτα από μπαλιά του τερματοφύλακα Aθανασίου ο Καθάριος πέρασε την πάσα, o Φροσύνης απέφυγε τον Πάνο και με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1.

Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Ρενέ Πομς πήραν τον έλεγχο και πίεσαν για το γκολ της ισοφάρισης. Στο 27' ο Σόρια εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Σέποβιτς αστόχησε με κεφαλιά, όπως έκανε και στο 31' μετά από σέντρα του Τζίνο.

Οι Ηπειρώτες ισοφάρισαν στο 35' και μάλιστα με γκολ... ζωγραφιά. Ο ΠΑΣ έφυγε στην αντεπίθεση, ο Χάινριχ έβγαλε τη βαθιά μπαλιά, ο Σόρια πήρε την κεφαλιά πάσα και ο Βασίλης Μάντζης με φανταστικό ανάποδο ψαλίδι πέτυχε το τρίτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague 2 και ισοφάρισε σε 1-1, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

 

Στο δεύτερο μέρος οι Γιαννιώτες συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και περιόρισαν τους Μακεδόνες σε παθητικό ρόλο. Στο 90' ο Γιακουμής απέκρουσε με δυσκολία το σουτ του Σέποβιτς και στιγμές αργότερα ήρθε το γκολ της ισοφάρισης. Ο Σόρια εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο αρχηγός του ΠΑΣ Σομποτσίνσκι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1, χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πομς): Αθανασίου, Χάινριχ, Πάνος (79′ Αθανασίου), Σόρια, Ρίντερ, Σομποτσίνσκι, Μπεγκάλα (72′ λ.τ Καλέμι), Τζίνο, Σέποβιτς, Νικολιάς (79′ Κύρκος), Μάντζης (90+4′ Λεό).

Καμπανιακός (Γεωργιάδης): Γιακουμής, Π. Καθάριος (78′ Μανιός), Γαρύφαλλος (53′ Πέττας), Σαρβανίδης (78′ Παπακωνσταντίνου), Έππας, Κολλάρας, Ν. Καθάριος (70′ Ντουμάνης), Φροσύνης, Κωτσόπουλος, Σέχου, Παπαστεριανός.

Superleague 2 - Βόρειος Όμιλος

5η Αγωνιστική

Παρασκευή (18/10)

  • ΠΑΣ Γιάννινα – Καμπανιακός 2-1

Σάββατο (19/10)

  • ΠΑΟΚ Β’ – Διαγόρας 15:00

Κυριακή (20/10)

  • Μακεδονικός – Καβάλα 15:00
  • ΠΟΤ Ηρακλής – Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 15:00

Δευτέρα (21/10)

  • Νίκη Βόλου – ΑΕΛ 16:30

Βαθμολογία:

  1. ΑΕΛ 12
  2. ΠΑΣ Γιάννινα 10
  3. ΠΑΟΚ Β' 8
  4. Μακεδονικός 7
  5. Καμπανιακός 6
  6. Καβάλα 3
  7. Νίκη Βόλου 3
  8. Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 2
  9. Διαγόρας 2
  10. Ηρακλής 2
@Photo credits: INTIME, ΠΑΠΠΑ ΒΟΥΛΑ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα