ΠΑΣ Γιάννινα - Καμπανιακός: Τα highlights του ματς (vid)

Newsroom
ΠΑΣ

bet365

Δείτε τα τρία γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Καμπανιακού με 2-1, στους «Ζωσιμάδες», για την 5η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Superleague 2.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ στην αναμέτρηση με τον Καμπανιακό στους «Ζωσιμάδες», όμως κατάφερε να κάνει την ανατροπή, πήρε τη νίκη με 2-1 και ανέβηκε στη 2η θέση του Βορείου Ομίλου της Superleague 2.

Οι Μακεδόνες προηγήθηκαν στο 9', όταν ο Καθάριος πέρασε την πάσα, o Φροσύνης απέφυγε τον Πάνο και με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1. Οι Ηπειρώτες ισοφάρισαν στο 35' με γκολ... εικαστική παρέμβαση του Μάντζη. Ο Χάινριχ έβγαλε τη βαθιά μπαλιά, ο Σόρια πήρε την κεφαλιά πάσα και ο Έλληνας φορ με μαγικό ανάποδο ψαλίδι έφερε τις δυο ομάδες στα ίσα. Στο 90+1' ο Σόρια εκτέλεσε κόρνερ και ο αρχηγός του ΠΑΣ, Σομποτσίνσκι με κεφαλιά πέτυχε το γκολ της ανατροπής.

@Photo credits: INTIME, ΠΑΠΠΑ ΒΟΥΛΑ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα