Πανιώνιος - ΑΕΚ Β': Τα τρία γκολ και οι δύο αποβολές στο πρώτο ημίχρονο στη Νέα Σμύρνη (vids)

Newsroom
Πανιώνιος - ΑΕΚ Β'

bet365

Ενα γεμάτο πρώτο μέρος στη Νέα Σμύρνη, με τον Πανιώνιο να πηγαίνει μπροστά στο σκορ με 2-1 επί της ΑΕΚ Β', με τους Νγκουέμ και Μανίσα να βλέπουν την κόκκινη κάρτα.

Με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών στο ματς, ο Γεμιστός με ωραία ενέργεια πέρασε και τον Θεοχάρη και πλάσαρε στην κενή εστία γράφοντας το 1-0 για τον Πανιώνιο.

Στο 25' έπειτα από απόκρουση πέναλτι του Θεοχάρη σε εκτέλεση του Γεμιστού, ο Πανιώνιος κατάφερε με σουτ του Μπούση εκτός περιοχής το οποίο κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα να κάνει το το 2-0 επί της ΑΕΚ Β'.

 

Η ΑΕΚ Β' μείωσε σε 2-1 στο 40' με πλασέ του μόνιμου σκόρερ της, Ελιαν Σόσα, φάση στην οποία ο Πανιώνιος έμεινε με δέκα παίκτες. Ο Νγκουέμ δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε πάει με τις τάπες την ώρα που ο Κολιμάτσης πήγε με κεφαλιά να διεκδικήσει την μπάλα, με συνέπεια να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα.

Πριν τελειώσει όμως το πρώτο μέρος και η ΑΕΚ Β' έμεινε με δέκα παίκτες για χτύπημα εκτός φάσης του Μανίσα στον Γεμιστό, βλέποντας και αυτός την κόκκινη κάρτα της Τσιοφλίκη.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα