Superleague 2: «Διπλό» του Παναργειακού στην Τρίπολη, «λύγισε» τα Χανιά το Αιγάλεω

Βασίλης Μπαλατσός
Παναργειακος

bet365

Ο Αστέρας Β' AKTOR ηττήθηκε για πρώτη φορά στην Τρίπολη, καθώς ο Παναργειακός έφυγε από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με το δεύτερο του τρίποντο (1-3). Δεύτερη νίκη για το Αιγάλεω, 1-0 τα Χανιά.

O Παναργειακός πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague 2 και πήρε βαθιά βαθμολογική «ανάσα». Η ομάδα του Άργους επικράτησε του Αστέρα B' AKTOR στην Τρίπολη με 3-1 και έφτασε τους έξι βαθμούς, αφήνοντας τους Αρκάδες στην προτελευταία θέση. Πρώτη ήττα για την ομάδα του Στάικου Βεργέτη στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Ο Αστέρας είχε την πρώτη ευκαιρία του ματς στο 11', όταν ο Μπουσάι έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Οκό αστόχησε με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι «προειδοποίησαν» στο 41', όταν ο Τσάνι με δυνατό σουτ εκτός περιοχής σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Ένα λεπτό μετά από το δοκάρι ο Παναργειακός πήρε προβάδισμα στο σκορ. Στο 42' έπειτα από κακή συνεννόηση του Γραμματικάκη με την άμυνα του η μπάλα έφτασε στον Ντιαλό, ο οποίος με εντυπωσιακό ψαλίδι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Δυο λεπτά αργότερα, στο 44', ο διαιτητής έδωσε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Τουρκοχωρίτη στον Λύγκα, ο Καμπράν ανέλαβε την εκτέλεση και διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του.

Οι Αρκάδες μπήκαν ξανά στο παιχνίδι με γρήγορο γκολ στο δεύτερο μέρος. Στο 52' ο Τουρκοχωρίτης έβγαλε την μπαλιά, ο Κωστέας έφυγε στη πλάτη της άμυνας και με ωραίο τελείωμα μείωσε το σκορ σε 2-1. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας οι φιλοξενούμενοι είχαν και δεύτερο δοκάρι, καθώς ο Καμπράν με σουτ στην κίνηση σημάδεψε το οριζόντιο.

 

Στο 81' ο Παναργειακός επανέφερε τη διαφορά στα δυο γκολ. Ο Καμπράν απέφυγε τρεις αμυντικούς των Αρκάδων και πέρασε την μπάλα στον Τσιράκη, ο οποίος πλάσαρε τον Γραμματικάκη για το 3-1. Ο Αστέρας Β' AKTOR είχε την ευκαιρία να μειώσει το σκορ στο 84', όταν ο Μπατζώνης βγήκε τετ α τετ αλλά σημάδεψε το αριστερό δοκάρι.

Αστέρας Β' AKTOR (Βεργέτης): Γραμματικάκης, Ελκασάμπ (77′ Καλά), Μπουσάι, Τουρκοχωρίτης, Λάσκαρης, Γκρόζντανιτς, Ντέτλερ (46′ Αντεσίνα), Προύντζος (65′ Παπαδημητρίου), Κετού, Κωστέας, Οκό (57′ Μπατζώνης).

Παναργειακός (Βαζάκας): Καραργύρης, Καρέλης, Σάαντο, Ροκάι, Τσιώλης, Τσάνι, Καρυπίδης (83′ Παναγιώτου), Κωστίκα (62′ Χατζηδημητρίου), Ντιαλό (72′ Τσιράκης), Λύγκας (72′ Καμγκά), Καμπράν (83′ Λαουκζέμις).

Με το «αριστερό» τα Χανιά στο ντεμπούτο Οφρυδόπουλου

Δεύτερη νίκη για το Αιγάλεω σε πέντε αγωνιστικές του Νοτίου Ομίλου της Superleague 2. H ομάδα του Χαραλαμπίδη επικράτησε με 1-0 κόντρα στα Χανιά στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» και έφτασε τους οκτώ βαθμούς. Παρέμειναν στην τελευταία θέση οι Κρητικοί που δεν κατάφεραν να «ξεκολλήσoυν» από την τελευταία θέση στο ντεμπούτο του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 6ο λεπτό με την άστοχη κεφαλιά του Βάρκα. Στο 26' ο Ουνγιαλίδη βγήκε τετ α τετ με τον Καλογεράκη έπειτα από πάσα του Ταμπά αλλά ο τερματοφύλακας των Κρητικών τον νίκησε. Από την πλευρά τους οι Χανιώτες απείλησαν δις με τον Μάλτσι, στο 39' με κεφαλιά και στο 45' με ανάποδο ψαλίδι.

Στο 53' ο Καρβούνης εκτέλεσε από θέση βολής χωρίς να βρει εστία και στο 58' ο Καλογεράκης έκανε έκανε εντυπωσιακή επέμβαση σε σουτ του Ευαγγέλου. Οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ που έκρινε το ματς στο 75'. Μετά από αδράνεια της άμυνας των Κρητικών ο Καρβούνης γύρισε την μπάλα και ο Μπάμπης με σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0 που έμεινε μέχρι το φινάλε.

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Κυρίτσης, Κωστόπουλος, Ευαγγέλου, Ζιούλης, Ουνγιαλίδης (74′ Τάτσης), Καρρίκι, Καρβούνης (84′ Μπάρδας), Τάμπας, Μπάμπης, Βάρκας, Τσούκαλος (70′ Νίκολλι).

Χανιά (Οφρυδόπουλος): Καλογεράκης, Γκμπενιόν, Κυριακίδης (67′ Μουνάφο), Τσέλιος (80′ Λιάτσος), Μπάτζιος, Προβυδάκης, Αρτουντουάγκα, Μανουσάκης, Μάλτσι (67′ Κωστανάσιος), Λεμονής (80′ Πινακάς), Κυριακίδης.

Superleague 2 - Νότιος Όμιλος

5η αγωνιστική

Σάββατο 19/10

Κυριακή 20/10

Η βαθμολογία

1. Κηφισιά 13
2. Πανιώνιος 13
3. Καλαμάτα 11
4. Αιγάλεω 8
5. Ηλιούπολη 7
6. Παναργειακός 6
7. ΑΕΚ Β' 5
8. Παναχαϊκή 3
9. Αστέρας Β' AKTOR 2
10.Χανιά 1

6η αγωνιστική

  • Παναχαϊκή - Πανιώνιος
  • Χανιά - ΑΕΚ Β'
  • Ηλιούπολη - Καλαμάτα
  • Παναργειακός - Αιγάλεω
  • Κηφισιά - Αστέρας Β' AKTOR
@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα