Ηρακλής: Φίλοι του «γηραιού» συγκέντρωσαν χρήματα για όσους δεν είχαν να πληρώσουν εισιτήριο

Ηρακλής: Φίλοι του «γηραιού» συγκέντρωσαν χρήματα για όσους δεν είχαν να πληρώσουν εισιτήριο

Newsroom
Φίλοι του Ηρακλή συγκέντρωσαν χρήματα για όσους δεν είχαν να πληρώσουν εισιτήριο

bet365

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ηρακλή συγκέντρωσαν χρήματα σ' ένα κράνος προκειμένου να τα δώσουν σε συνοπαδούς τους που δεν είχαν ώστε να πληρώσουν το εισιτήριο του αγώνα.

Μία υπέροχη ενέργεια έκαναν οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ηρακλή στο περιθώριο του αγώνα με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, όπου η ομάδα τους επικράτησε με 1-0 σε ματς για την 5η αγωνιστική του βορείου ομίλου της Superleague 2.

Όπως έκαναν γνωστοί οι ίδιοι οι φίλοι του «γηραιού» μέσω ποσταρίσματος που έκαναν στα social media τους, πήραν την πρωτοβουλία να συγκεντρώσουν χρήματα για τους συνοπαδούς τους, οι οποίοι δεν είχαν τα λεφτά να πληρώσουν το εισιτήριο για να δουν τον αγώνα αυτό.

Έτσι πήραν ένα κράνος το οποίο πέρασε απ' όλους, με τον καθένα να ρίχνει μέσα τον δικό του οβολό και στο τέλος είδαν πως όχι μόνο είχαν μαζευτεί τα απαραίτητα χρήματα για να δούνε όλοι το παιχνίδι, αλλά ότι είχαν περισσέψει κιόλας και για το επόμενο ματς.

Η ανάρτησή τους:

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα