Νίκη Βόλου-ΑΕΛ: Τι ματσάρα ήταν αυτή, 3-3 (vids)

Newsroom
SSA

bet365

Η ΑΕΛ προηγήθηκε στο 2-0 στο Πανθεσσαλικό χάρις στα τέρματα των Ηλιάδη, Παπαγεωργίου, η Νίκη Βόλου έφερε τα πάνω κάτω και πήρε το προβάδισμα με 3-2 μετά τα γκολ των Δούμτση, Σαποβάλοφ, Βερνάρδου, όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 84’ με τον Πασά και απέσπασαν τον βαθμό.

Ντερμπάρα με τα όλα της ήταν η σημερινή (21/10) του Πανθεσσαλικού, όπου η Νίκη Βόλου υποδέχθηκε την ΑΕΛ στο πλαίσιο του Βορείου Ομίλου της Super League 2.

Στον αγώνα που… έσπασαν καρδιές δεν αναδείχθηκε νικητής καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο «χορταστικό» 3-3, αποτέλεσμα που ναι μεν δεν «έριξε» τους φιλοξενούμενους από την κορυφή, αλλά τους υποχρέωσε στην πρώτη τους απώλεια βαθμών στη σεζόν.

Οι «βυσσινί» ξεκίνησαν με το πόδι… στο γκάζι, άνοιξαν το σκορ μόλις 125 δευτερόλεπτα (3’) μετά την έναρξη της αναμέτρησης, όταν ο Ηλιάδης βρήκε με κεφαλιά δίχτυα σε στατικό τους καθώς πρόλαβε τότε τον γκολκίπερ Σούλη, στην έξοδο που επιχείρησε. Λίγο αργότερα δε (18’) διπλασίασαν τα τέρματά τους με προβολή του Κ. Παπαγεωργίου που παρεμβλήθηκε σουτ που επιχείρησε ο Τριμμάτης και έδειχναν να ελέγχουν τον αγώνα.

Ομως οι «μπλε» δεν τα παράτησαν. Ο Αμπονσά στο 23’ βρέθηκε κοντά στο γκολ (σ.σ. ο γκολκίπερ Περντρέου του είπε «όχι») και τελικά μείωσαν με τον Δούμτση λίγο πριν την ανάπαυλα (40’), σε μία φάση όπου οι της ΑΕΛ διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ επί του Ηλιάδη.

 

Με το 1-2 τα clubs πήγαν στα αποδυτήρια και μετέπειτα η Νίκη έφερε τα πάνω κάτω σε διάστημα 10 λεπτών, καθώς στο 60’ ισοφάρισε με σουτ του Σαποβάλοφ και στο 70’ πήρε το προβάδισμα με προβολή του Βερνάδου, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Γκαντέλιο και γύρισμα του Ματάους.

Με αυτά τα δεδομένα μπήκαμε στην τελική ευθεία του παιχνιδιού και οι φιλοξενούμενοι απέσπασαν τον βαθμό χάρις σε γκολ που σημείωσε ο Πασάς στο 84’, όπου και διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό 3-3.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Σούλης (46′ λ.τ Τσέλιος), Οικονομόπουλος (46′ Σαποβάλοφ), Ματάους, Προδρομίτης, Νταμιάν Σίλβα, Εντ Κάρλος (46′ Λίταινας), Αμπονσά (85′ Τζιώρας), Γκαντέλιο, Δούμτσης (73′ Βλάχος), Αρίας, Βερνάρδος.

ΑΕΛ: Περντρέου, Τριμμάτης (77′ Θ. Παπαγεωργίου), Βαφέας, Ηλιάδης, Παπαδόπουλος (56′ Κοσσονού), Παναγιωτίδης (56′ Γιαξής), Οικονόμου, Κ. Παπαγεωργίου (64′ Στίνα), Πασάς, Μούργος, Μωραΐτης (77′ Φατάι).

Τα αποτελέσματα

5η Αγωνιστική
Παρασκευή (18/10)

ΠΑΣ Γιάννινα – Καμπανιακός 2-1
Σάββατο (19/10)
ΠΑΟΚ Β’ – Διαγόρας 1-2

Κυριακή (20/10)
Μακεδονικός – Καβάλα 4-2
Ηρακλής – Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 1-0
Δευτέρα (21/10)
Νίκη Βόλου – ΑΕΛ 3-3

Η βαθμολογία

ΑΕΛ 13
Μακεδονικός 10
ΠΑΣ Γιάννινα 10
ΠΑΟΚ Β' 8
Καμπανιακός 6
Ηρακλής 5
Διαγόρας Ρόδου 5
Νίκη Βόλου 4
Καβάλα 3
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 2

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα