Γκαλεάνο: «Διετές το συμβόλαιό μου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα ντεμπουτάρω την Κυριακή»

Newsroom
galeano.jpg

bet365

Ο Αριέλ Γκαλεάνο μίλησε για την απόφασή του να αποδεχθεί την πρόταση του ΠΑΣ Γιάννινα και έδειξε ανυπόμονος ώστε να «πιάσει δουλειά» στην ομάδα.

Ως ο νέος τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα λογίζεται ο Αριέλ Γκαλεάνο και όλα δείχνουν πως ο Παραγουανός κόουτς θα ανακοινωθεί άμεσα από τον «Αγιαξ της Ηπείρου».

Μάλιστα ο μόλις 28 ετών προπονητής μίλησε σε ραδιόφωνο της χώρας του, για τη νέα πρόκληση που προέκυψε στην καριέρα του.

«Υπήρχαν διαπραγματεύσεις που ξεκίνησαν πριν από τρεις εβδομάδες. Επρεπε να οργανώσουμε τη μετακίνηση με την οικογένεια, δεν ήταν εύκολο. Το συμβόλαιο είναι διάρκειας 2 ετών. Το ντεμπούτο μου θα γίνει την Κυριακή (σ.σ. Ο ΠΑΣ θα παίξει εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ Β’). Είναι ένας σύλλογος που υποβιβάστηκε και τώρα θέλει να προβιβαστεί το συντομότερο δυνατό. Ελπίζω ν' ανοίξω τις πόρτες και γι' άλλους Παραγουανούς προπονητές. Ηθελα να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο», σχολίασε σχετικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα