Πανιώνιος: Ο Χριστόπουλος υπέστη ρήξη χιαστού και οι «κυανέρυθροι» του επεκτείνουν το συμβόλαιο

Ο Πανιώνιος επεκτείνει το συμβόλαιο του Χριστόπουλου, που έπαθε ρήξη χιαστού

bet365

Ο Πανιώνιος έκανε γνωστό πως ο ποδοσφαιριστής του, Κώστας Χριστόπουλος υπέστη ρήξη χιαστού, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να σκοπεύει να του επεκτείνει το συμβόλαιο.

Μία υπέροχη κίνηση αποφάσισε να κάνει η ομάδα του Πανιώνιου στηρίζοντας τον παίκτη της, Κώστα Χριστόπουλο σε μία δύσκολη στιγμή. Ο ποδοσφαιριστής των «κυανέρυθρων» στάθηκε άτυχος και υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Η ομάδα της πλατείας θέλησε να δείξει έμπρακτα την στήριξή της στον αθλητή της στην δύσκολη αυτή στιγμή και γι' αυτό έκανε γνωστό πως σκοπεύει να τον καλέσει για να επεκτείνει το συμβόλαιό του για ακόμη έναν χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

«𝚨𝚴𝚨𝚱𝚶𝚰𝚴𝛀𝚺𝚮 𝚷𝚨𝚬 𝚷𝚨𝚴𝚰𝛀𝚴𝚰𝚶𝚺

 

Η ΠΑΕ Πανιώνιος ενημερώνει τους φιλάθλους μας ότι στην σημερινή προπόνηση ο ποδοσφαιριστής Κώστας Χριστόπουλος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Ο Κώστας που έκανε φέτος το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας σε ηλικία 24 ετών, εντυπωσίασε μέχρι τώρα με τις εμφανίσεις του σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο και αποτελεί για τον Οργανισμό του Πανιωνίου έναν ποδοσφαιριστή πρότυπο εντός και εκτός γηπέδου.

Η διοίκηση του Πανιωνίου ανακοινώνει επίσης, ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα προτείνει στον Κώστα Χριστόπουλο την επέκταση του διετούς συμβολαίου του για ακόμη έναν χρόνο, έτσι ώστε να αναπληρωθεί η φετινή χρονιά.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Κώστας είναι τελειόφοιτος στο τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ας είναι τουλάχιστον ο τραυματισμός του μία ευκαιρία, ταυτόχρονα με την αποθεραπεία του να ολοκληρώσει και τις σπουδές του.

Καλή ανάρρωση Κώστα και σύντομα κοντά μας!»

@Photo credits: INTIME, ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα