Ηρακλής - Διαγόρας 1-0: O Κούστα «λύτρωσε» τον Γηραιό

Βασίλης Μπαλατσός
Ηρακλης

bet365

Ο Ηρακλής επικράτησε με 1-0 του Διαγόρα Ρόδου στο Καυτανζόγλειο με σκόρερ τον Κούστα και πήρε δεύτερο διαδοχικό τρίποντο στον βόρειο Όμιλο της Superleague 2.

Back to back τρίποντο για τον Ηρακλή. Η ομάδα του Θανάση Στάικου επικράτησε του Διαγόρα Ρόδου στο Καυτανζόγλειο με 1-0 και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στον βόρειο Όμιλο της Superleague 2 και μάλιστα με το ίδιο σκορ. Στους οκτώ βαθμούς ο 5ος Γηραιός, στους πέντε βαθμούς οι Ροδίτες που βρίσκονται στην 7η θέση.

O Ηρακλής είχε την πρώτη του καλή στιγμή στο, 15, όταν ο Διαμαντής πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά ο Τσιλιγγίρης μπλόκαρε. Τρία λεπτά αργότερα, στο 18', o Τσιντώνης έπιασε δυνατό σουτ αλλά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 39' ο Τσιλιγγίρης είχε απάντηση στο δυνατό σουτ του Κούστα και στο 41' ο Κυνηγόπουλος αστόχησε με κεφαλιά.

Στο δεύτερο μέρος ο Γηραιός συνέχισε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και περιόρισε τον Διαγόρα σε παθητικό ρόλο. Στο 60' ο Κούστας έπιασε την καρφωτή κεφαλιά και ο Τσιλιγγίρης μπλόκαρε εύκολα. Οι Θεσσαλονικείς άσκησαν ασφυκτική πίεση και στο 71' είχαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν αλλά ο Τσιριγώτης αστόχησε με γυριστό σουτ.

Ο Θανάσης Στάικος έριξε στο ματς τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στο 79' και δυο λεπτά αργότερα, στο 81', ο πολύπειρος Έλληνας μεσοεπιθετικός έκανε τη διαφορά, καθώς μετά από δική του εκτέλεση φάουλ ο Κούστα πήρε την κεφαλιά και πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς.

 

Ηρακλής (Στάικος): Στουρνάρας, Καλουτσικίδης (87′ Κιβρακίδης), Αναστασίου, Παπασάββας, Διαμαντής, Χάμοντ, Μπελμόντ (87′ Πατράλης), Κυνηγόπουλος, Τσιντώνης (70′ Μιράντα), Κούστα, Τσιριγώτης (79′ Χριστοδουλόπουλος).

Διαγόρας (Τερζής): Τσιλιγγίρης, Παρασκευάς, Νικολής, Μπρέγκου (84′ Λιούμης), Γαρουφαλλιάς, Δημόπουλος, Ντιαλόσι, Τσιαντούλας (73′ Παπαδόπουλος), Μανωλάκης (57′ Μπλανκ Καζάου), Ολιβέρι (84′ Κοκκίνης), Μανιάς.

Superleague 2 - Bόρειος Όμιλος

6η Αγωνιστική:

Παρασκευή (25/10)

  • Ηρακλής - Διαγόρας 1-0

Κυριακή (27/10)

  • ΠΑΟΚ Β’ – ΠΑΣ Γιάννινα 12:00
  • Εθνικός Ν. Κεραμιδίου – Νίκη Βόλου 15:00

Δευτέρα (28/10)

  • Καμπανιακός – Καβάλα 14:30
  • ΑΕΛ – Μακεδονικός 16:30

Η βαθμολογία:

  1. ΑΕΛ 13
  2. Μακεδονικός 10
  3. ΠΑΣ Γιάννινα 10
  4. ΠΑΟΚ Β' 8
  5. Ηρακλής 8
  6. Καμπανιακός 6
  7. Διαγόρας Ρόδου 5
  8. Νίκη Βόλου 4
  9. Καβάλα 3
  10. Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 2
@Photo credits: INTIME, ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα