Παναχαϊκή - Πανιώνιος 1-1: Στο 94' οι Πατρινοί έβαλαν φρένο στον Ιστορικό

Newsroom
Παναχαϊκή - Πανιώνιος 1-1

bet365

Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με πέναλτι του Ελευθεριάδη η Παναχαϊκή πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) απέναντι στον πρωτοπόρο Πανιώνιο, ο οποίος άφησε δύο βαθμούς μετά από ένα σερί τεσσάρων νικών.

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Νοτίου Ομίλου της Super League 2 παρέμεινε ο Πανιώνιος συνεχίζοντας όμως να συγκατοικεί με την Κηφισιά καθώς παρότι βρισκόταν μπροστά στο σκορ απέναντι στην Παναχαϊκή, δέχθηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις για το τελικό 1-1, κι ενώ η ομάδα των Βορείων Προαστίων λίγο νωρίτερα είχε αφήσει δύο βαθμούς στο ισόπαλο 3-3 με τον Αστέρα Τρίπολης Β'.

Ο Πανιώνιος, ο οποίος προερχόταν από τέσσερις συνεχόμενες νίκες, άγγιξε το προβάδισμα μόλις στο 5' σε προσπάθεια του Στούπη, με τον Πανάγο την τελευταία στιγμή να απομακρύνει σωτήρια, ενώ δέκα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμα μια μεγάλη στιγμή με κεφαλιά του Γκίνη, με τον Πανάγο και πάλι να διώχνει πάνω στη γραμμή για την Παναχαϊκή.

Η τρίτη ήταν και η... φαρμακερή με τους κυανέρυθρους να ανοίγουν το σκορ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους. Μετά την εκτέλεση κόρνερ, ο Νοικοκυράκης με κεφαλιά έκανε το 0-1 και έστειλε τον Ιστορικό μπροστά στο σκορ στα αποδυτήρια. Μάλιστα οι παίκτες των φιλοξενούμενων πανηγύρισαν σηκώνοντας τη φανέλα του Κώστα Χριστόπουλο ο οποίος πρόσφατα υπέστη ρήξη χιαστού.

 

Η Παναχαϊκή προσπάθησε να αντιδράσει και να απαντήσει, αλλά ο Λεσάι που είχε μπει ως αλλαγή δεν κατάφερε στο 54' να νικήσει τον Γιαννακόπουλο, ο οποίος ένα λεπτό αργότερα κράτησε ξανά το μηδέν για τον Πανιώνιο σε κεφαλιά του Νίλι. Ο τερματοφύλακας των κυανέρυθρων είχε απάντηση και στο 60' σε κεφαλιά του Ζαμόρα, με τους Πατρινούς να πιέζουν για την ισοφάριση, ενώ φώναξαν για πέναλτι σε δύο περιπτώσεις σε μαρκαρίσματα πάνω στους Μπαξεβάνο και Ελευθεριάδη. Τελικά η πατρινή ομάδα κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Η Παναχαϊκή κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Χρούστινετς και ο Ελευθεριάδης με εύστοχη εκτέλεση στο 94' διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Στογιάνοβιτς Μπαξεβάνος, Ζαμόρα, Λυμπεράκης, Πανάγου (53′ Καραγιάννης), Παπατόλιος (80′ Καστεγιάνο), Κοζορώνης, Πολέττο (53′ Ελευθεριάδης), Ντε Τόμας (72′ Ρόβας), Νίλι, Τραορέ (46′ Λεσάι).

Πανιώνιος (Νικοπολίδης): Γιαννακόπουλος, Πότση, Χρούστινετς, Στούπης, Μπούσης, Γκίνη (64′ λ.τ Γροντής), Τσορνομάζ, Τσερίσεφ (58′ Σεμπά), Νοικοκυράκης (64′ λ.τ Διονέλλης), Βενάρδος (90' Πιερτζακόμι), Γέμιστος (58′ Φελίσιο).

Πρόγραμμα 6ης αγωνιστικής Νοτίου Ομίλου

Σάββατο 26/10

Κηφισιά - Αστέρας Τρίπολης Β' 3-3
Παναχαϊκή - Πανιώνιος 1-1

Κυριακή 27/10

Ηλιούπολη - Καλαμάτα (15:00)
Παναργειακός - Αιγάλεω (15:00)
Χανιά - ΑΕΚ Β' (15:00)

Η βαθμολογία

1. Κηφισιά 14
2. Πανιώνιος 14
3. Καλαμάτα 11
4. Αιγάλεω 8
5. Ηλιούπολη 7
6. Παναργειακός 6
7. ΑΕΚ Β' 5
8. Παναχαϊκή 4
9. Αστέρας Τρίπολης Β' 3
10. Χανιά 1

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα