ΠΑΟΚ Β' - ΠΑΣ Γιάννινα 4-0: Ο τυφώνας «Ουρτάδο» σάρωσε τον ΠΑΣ Γιάννινα (vid)

Ο τυφώνας «Ουρτάδο» σάρωσε τον ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Ο ΠΑΟΚ Β' πέτυχε μία μεγαλοπρεπή νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Ουρτάδο, που βρέθηκε σε καταπληκτική μέρα, να έχει συμμετοχή στα τρία από τα τέσσερα γκολ της ομάδας του.

Μία πολύ πιο άνετη επικράτηση απ' ότι αναμενόταν πετύχε ο ΠΑΟΚ Β' απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα σε αγώνα για την 6η αγωνιστική του βορείου ομίλου της Superleague 2, αφού ο «δικεφάλος του βορρά» επικράτησε με 4-0 των Ηπειρωτών έχοντας τον Ουρτάδο σε μεγάλα κέφια, αφού σκόραρε δύο τέρματα ενώ έκανε και την πάσα στον Ρούμιαντσεβ που κέρδισε το πέναλτι για το 2-0.

Ο ΠΑΟΚ Β' κατόρθωσε να αιφνιδιάει τον ΠΑΣ Γιάννινα και να προηγηθεί πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα, όταν ο Ουρτάδο βγήκε στην πλάτη της άμυνας από την μπαλιά του Γροσδή και νίκησε τον Αθανασίου για το 1-0 με ωραίο τελείωμα.

Το παιχνίδι στην συνέχεια δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να θέλει να γίνει απειλητικός, αλλά να μην δείχνει να μπορεί στο σημείο αυτό. Σαν μην έφτανε η κατάσταση αυτή στους Ηπειρώτες, στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ Β' βρήκε και δεύτερο γκολ και εδραίωσε το προβάδισμά του.

Ο Ουρτάδο τροφοδότησε ωραία τον Ρούμιαντσεβ μέσα στην περιοχή του ΠΑΣ και ο Σομποτσίνσκι τον μάρκαρε άγαρμπα οδηγώντας τον διαιτητή της αναμέτρησης να υποδείξει πέναλτι. Ο Κανίς ανέλαβε την εκτέλεση κι «έγραψε» το 2-0 για τους Θεσσαλονικείς.

 

Τα πράγματα χειροτέρεψαν στο δεύτερο μέρος για τους Ηπειρώτες, αφού λίγο μετά το ξεκίνημά του στο 56ο λεπτό, ο Ουρτάδο έφυγε και πάλι στην πλάτη της άμυνας των Ιωαννίνων, κέρδισε την μονομαχία με τον προσωπικό του αντίπαλο και τελείωσε εκ νέου σωστά την φάση απέναντι στον Αθανασίου σκοράροντας για το 3-0.

Ο ΠΑΣ προσπάθησε να βγάλει αντίδραση και έχασε αρχικά μία σημαντική ευκαιρία στο 65ο λεπτό, όταν ο Λώλης μάζεψε τον ριμπάουντ από το σουτ του Αζίζ που κόντραρε, αλλά ο Μπαλωμένος απέκρουσε το σουτ κι άλλη μία ακόμη στο 70', όταν ο Σομποτσίνσκι έπιασε την κεφαλιά λίγο έξω από την μικρή περιοχή του Μπαλωμένου, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Στην συνέχεια στο 76ο λεπτό ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έχασε ένα μεγάλη ευκαιρία με τον Λαγωνίδη να σώζει πάνω στην γραμμή το σουτ του Χάινριχ και είδε τον ΠΑΟΚ Β' στην επόμενη επίθεση να βρίσκει και τέταρτο γκολ με κεφαλιά του Λαγωνίδη από κόρνερ του Τσαούση.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β' να παίρνει μία ευρεία νίκη και τον ΠΑΣ να υφίσταται μία συντριβή στο τελευταίο παιχνίδι προτού κάτσει στον πάγκο του ο νέος τεχνικός της ομάδας, Αριέλ Γκαλεάνο, που βρέθηκε στο γήπεδο του Μακεδονικού για να δει τη νέα του ομάδα.

Ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ Β (Παπαβασιλείου – Ταξίδης): Μπαλωμένος, Τασιούρας, Σινανάι, Λαγωνίδης, Κωττάς (86' Πιτσιώτης), Γρόσδης, Τσοπούρογλου (80' Σπυράκος), Τσαούσης, Κανίς (69' Κουλούρης), Ρούμιαντσεβ (69' Καλόγηρος), Ουρτάδο (86' Μύθου).

ΠΑΣ Γιάννινα (Τζιάρρας): Αθανασίου, Σόρια, Αζίζ (65′ Κύρκος), Ρίντερ, Σομποσίνσκι, Νικολιάς (46′ Χάινριχ), Τζίνο, Πάνος (52′ Λώλης), Μπεγκάλα, Αθανασίου (65′ Σέποβιτς), Μάντζης (80' Λεό).

Superleague 2 - Bόρειος Όμιλος

6η Αγωνιστική:

Παρασκευή (25/10)

  • Ηρακλής - Διαγόρας 1-0

Κυριακή (27/10)

  • ΠΑΟΚ Β’ – ΠΑΣ Γιάννινα 4-0
  • Εθνικός Ν. Κεραμιδίου – Νίκη Βόλου 15:00

Δευτέρα (28/10)

  • Καμπανιακός – Καβάλα 14:30
  • ΑΕΛ – Μακεδονικός 16:30

Η βαθμολογία:

  1. ΑΕΛ 13 (1 αγώνα λιγότερο)
  2. ΠΑΟΚ Β' 11
  3. Μακεδονικός 10 (1 αγώνα λιγότερο)
  4. ΠΑΣ Γιάννινα 10
  5. Ηρακλής 8
  6. Καμπανιακός 6 (1 αγώνα λιγότερο)
  7. Διαγόρας Ρόδου 5
  8. Νίκη Βόλου 4 (1 αγώνα λιγότερο)
  9. Καβάλα 3 (1 αγώνα λιγότερο)
  10. Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 2 (1 αγώνα λιγότερο)
@Photo credits: INTIME, ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα