Super League 2 - Νότιος Όμιλος: Έπιασε τους πρωτοπόρους η Καλαμάτα, τρίτη σερί νίκη για Παναργειακό

Newsroom
Ηλιούπολη - Καλαμάτα 0-2

bet365

Η Καλαμάτα με τον Δημήτρη Σπανό να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στον πάγκο πέρασε νικηφόρα από την Ηλιούπολη με 0-2 και έπιασε Κηφισιά και Πανιώνιο στην κορυφή του Νοτίου Ομίλου της SL2. Τρίτο σερί «τρίποντο» για τον Παναργειακό με 1-0 επί του Αιγάλεω.

Ηλιούπολη - Καλαμάτα 0-2

Σκόρερ: 40' Μορέιρα, 45'+2' Μόρσεϊ

Με τον Δημήτρη Σπανό να ντεμπουτάρει στον πάγκο της Καλαμάτας, η «Μαύρη Θύελλα» έφυγε με σπουδαίο διπλό από την έδρα της Ηλιούπολης (0-2) και έπιασε τους πρωτοπόρους Κηφισιά και Πανιώνιο που άφησαν χθες βαθμούς στα δικά τους παιχνίδια. Το ματς κρίθηκε ουσιαστικά στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους με το σουτ του Μορέιρα εκτός περιοχής που κόντραρε για το 0-1 στο 40', ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Μόρσεϊ με σουτ έγραψε το 0-2. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ηλιούπολη προσπάθησε να μπει ξανά στο παιχνίδι με Μαυριά και Μαριάνοβιτς, αλλά ο Κότσαρης είπε «όχι», με την Καλαμάτα να διατηρεί το προβάδισμα των δύο τερμάτων ως το τέλος και να φεύγει με τους τρεις βαθμούς από την Αθήνα.

Ηλιούπολη (Γράφας): Ντόκιτς, Φουρλάνος, Μαριάνοβιτς (77′ Πατάπης), Καρανίκας, Μαΐδανός, Βασιλούδης (29′ λ.τ Μάνος), Θωμαΐδης (77′ Λάμσε), Σερπέζης (77′ Μλαντένοβιτς), Μαυριάς, Αλμέιδα (60′ Ενομό), Αλεξόπουλος.

Καλαμάτα (Σπανός): Κότσαρης, Ουές (77′ Βασιλαντωνόπουλος), Βαλεριάνος, Στρούγγης, Πίρινεν, Μουστακόπουλος, Μορέιρα (87′ Μπακαγιόκο), Μόρσεϊ (68′ Ντιγκινί), Παμλίδης (87′ Γρίβας), Αλγκαρανάς (77′ Μπαράλες), Αναστασόπουλος.

 

Παναργειακός - Αιγάλεω 1-0

Σκόρερ: 70' Τσάνι

Την τρίτη του σερί νίκη πανηγύρισε ο Παναργειακός επικρατώντας του Αιγάλεω με 1-0. Το πρώτο μέρος δεν είχε καμία μεγάλη στιγμή για κάποια από τις δύο ομάδες, με τις δυνατές μονομαχίες να χαρακτηρίζουν την αναμέτρηση. Στο δεύτερο μέρος ο Ζιούλης πάνω στη γραμμή έσωσε το Αιγάλεω στο 58' σε προσπάθεια του Τσάνι, ενώ λίγο αργότερα ο Καραργύρης με σπουδαία επέμβαση σε προσπάθεια του Βάρκα κράτησε το μηδέν στην εστία του Παναργειακού. Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο, με τις δύο ομάδες να έχουν κι άλλες καλές στιγμές. Τελικώς η ομάδα του Άργους ήταν αυτή που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με γκολ του Τσάνι στο 70' το οποίο έκρινε και τη νίκη για τους γηπεδούχους που σκαρφάλωσαν στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Παναργειακός (Βαζάκας): Καραργύρης, Καρυπίδης (28′ Καμγκά), Καρέλης, Σάαντο, Ροκάι, Τσάνι, Λύγκας (62′ Τσιράκης), Κωστίκα (46′ Λαουκζέμις), Τσιώλης, Καμπράν (88′ Αλιατίδης), Ντιαλό (62′ Σουντουρά).

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Κυρίτσης, Καρρίκι, Καρβούνης (59′ Ζούνης), Βάρκας, Ευαγγέλου, Ζιούλης, Τάμπας (64′ Βοριαζίδης), Κωστόπουλος (75′ Δρίτσας), Μπάμπης, Τσούκαλος (46′ Νίκολλι), Ουνγιαλίδης (75′ Τάτσης).

Αποτελέσματα 6ης αγωνιστικής Νοτίου Ομίλου

Σάββατο 26/10

Κηφισιά - Αστέρας Τρίπολης Β' 3-3
Παναχαϊκή - Πανιώνιος 1-1

Κυριακή 27/10

Χανιά - ΑΕΚ Β' 0-1
Ηλιούπολη - Καλαμάτα 0-2
Παναργειακός - Αιγάλεω 1-0

Η βαθμολογία

1. Κηφισιά 14
2. Πανιώνιος 14
3. Καλαμάτα 14
4. Παναργειακός 9
5. Αιγάλεω 8
6. ΑΕΚ Β' 8
7. Ηλιούπολη 7
8. Παναχαϊκή 4
9. Αστέρας Τρίπολης Β' 3
10. Χανιά 1

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα