Βόρειος Όμιλος - Super League 2: Ο Καμπανιακός ξεπέρασε το εμπόδιο της Καβάλας με 3-1

καμπανιακός, πέττας

bet365

Ο Καμπανιακός αν και πιέστηκε ως ένα σημείο μπόρεσε να νικήσει με 3-1 την Καβάλα στο γήπεδό του και να βρίσκεται έτσι στην 4η θέση της κατάταξης του Βορείου Ομίλου της Super League 2.

Ο Καμπανιακός ήταν αυτός που είχε την καλύτερη εικόνα στο πρώτο μέρος από τις δύο ομάδες και γι' αυτό και κατάφερε να προηγηθεί με το γκολ του Ραφαήλ Πέττα στο 28ο λεπτό από σουτ που επιχείρησε από τα όρια της περιοχής.

Η Καβάλα αντέδρασε και λίγο έλλειψε να ισοφαρίσει άμεσα, αλλά η μπάλα από το σουτ του Δημητριάδη μέσα από την περιοχή στο 37ο λεπτό σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Καμπανιακού. Ακολούθησαν από μία μεγάλη ευκαιρία ακόμη για την κάθε ομάδα μέχρι το ημίχρονο, χωρίς καμία να καταφέρνει να βρει κάποιο γκολ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Καθάριο να χάνει μία μεγάλη ευκαιρία, αφού το σουτ του μέσα από την μικρή περιοχή μπλόκαρε ο Αστράς. Στο 62' ο Καμπανιακός σκόραρε ξανά με σουτ του Διαμαντόπουλου και στο 86' ο Παπαδόπουλος μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά. Ο Καμπανιακός - που πιέστηκε σε κάποιο σημείο - έβαλε εν τέλει και 3ο γκολ με τον Κωστόπουλο στο 98' (με σουτ). Την κόκκινη είδε στον πάγκο της Καβάλας ο Καραμπετάκης.

Ενδεκάδες:

 

Καμπανιακός (Γεωργιάδης): Γιακουμής (52′ λ.τ Κασαπίδης), Παπακωνσταντίνου, Γαρύφαλλος, Έππας (85′ Κολτσίδας), Ν. Καθάριος (70′ Κωτσόπουλος), Διαμαντόπουλος (70′ Μάνιος), Φροσύνης, Ντουμάνης, Σέχου, Παπαστεριανός και Πέττας (85′ Σαρβανίδης).

Καβάλα (Καραμπετάκης): Αστράς, Τσαμούρης, Αναστασόπουλος (46′ Μάντιτς), Διαλανόπουλος (75′ Κατσούρι), Δημητριάδης, Μέτσε (61′ Κασέμι), Γαβριηλίδης, Πάσαγκιτς, Εμπούκα (75′ Καμαρά), Λέλεκας (61′ Γκέκας) και Παπαδόπουλος.

Superleague 2 - Bόρειος Όμιλος

6η Αγωνιστική:

Παρασκευή (25/10)

Ηρακλής - Διαγόρας 1-0

Κυριακή (27/10)

ΠΑΟΚ Β’ – ΠΑΣ Γιάννινα 4-0

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου – Νίκη Βόλου 0-2

Δευτέρα (28/10)

Καμπανιακός – Καβάλα 3-1

ΑΕΛ – Μακεδονικός 16:30

Η βαθμολογία:

ΑΕΛ 13

ΠΑΟΚ Β' 11

Μακεδονικός 10

ΠΑΣ Γιάννινα 10

Καμπανιακός 9

Ηρακλής 8

Νίκη Βόλου 7

Διαγόρας Ρόδου 5

Καβάλα 3

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 2

* Έναν αγώνα λιγότερο έχουν οι ΑΕΛ και Μακεδονικός

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα