Βόρειος Όμιλος - Super League 2: Με άνεση τον Μακεδονικό (2-0) και στο +5 η ΑΕΛ

Newsroom
ΑΕΛ

bet365

Από το πρώτο ημίχρονο τελείωσε την υπόθεση νίκη στο ματς με τον Μακεδονικό η ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» επικράτησαν με 2-0 και βρίσκονται στην κορυφή του Βορείου Ομίλου με 5 βαθμούς διαφορά από τον 2ο ΠΑΟΚ Β'.

Μόνο ένα ημίχρονο χρειάστηκε η ΑΕΛ για να τελειώσει το παιχνίδι με τον Μακεδονικό το οποίο και ολοκλήρωσε την 6η αγωνιστική συνολικά της Super League 2 και όχι μόνο του Βόρειο Όμιλο. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη επικράτησε με 2-0 του Μακεδονικού και παρέμεινε στην κορυφή, έχοντας 5 βαθμούς διαφορά από τον 2ο ΠΑΟΚ Β'. Το συγκρότημα του Στέλιου Μαλεζά από την άλλη έμεινε στους 10 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση.

Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και πίεσαν από το πρώτο λεπτό, με το πρώτο εικοσάλεπτο να ολοκληρώνεται χωρίς κάποιο γκολ. Στο 22' οι Θεσσαλοί κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Πασά να κάνει το 1-0 με σουτ. Δέκα λεπτά αργότερα ο Στίνα και πάλι με σουτ έκανε το 2-0, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το ημίχρονο και εν συνεχεία και ο αγώνας. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, με τους γηπεδούχους πάντως να έχουν δοκάρι στο 51' με τον Μούργο.

Σκόρερ: 22′ Πασάς, 32′ Στίνα

ΑΕΛ (Βοσνιάδης): Περντρέου, Θ. Παπαγεωργίου, Στάμου (60′ Μπαριέντος), Ηλιάδης, Κοσσονού, Βαφέας, Οικονόμου (78′ λ.τ Γιαξής), Στίνα (72′ Κ. Παπαγεωργίου), Πασάς, Μούργος (78′ Τριμμάτης), Μωραΐτης (72′ Ακόστα).

 

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Ταλιχμανίδης, Παντεκίδης, Πέδρο Λούκας, Τσουκάνης, Χασάνογλου, Παναγιωτούδης, Χάσεκ (72′ Λεωνιδόπουλος), Ραμίρεζ, Γιακουμάκης (72′ Καρτάλης), Ζαφειράκης (84′ Χερίδης), Ταβάρες.

Superleague 2 - Bόρειος Όμιλος

6η Αγωνιστική:

Παρασκευή (25/10)

Ηρακλής - Διαγόρας 1-0

Κυριακή (27/10)

ΠΑΟΚ Β’ – ΠΑΣ Γιάννινα 4-0

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου – Νίκη Βόλου 0-2

Δευτέρα (28/10)

Καμπανιακός – Καβάλα 3-1

ΑΕΛ – Μακεδονικός 2-0

Η βαθμολογία:

ΑΕΛ 16

ΠΑΟΚ Β' 11

Μακεδονικός 10

ΠΑΣ Γιάννινα 10

Καμπανιακός 9

Ηρακλής 8

Νίκη Βόλου 7

Διαγόρας Ρόδου 5

Καβάλα 3

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 2

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα