ΑΕΚ Β' - Χανιά: Στο «Σεραφείδειο» ο Λανουά
Ο Γάλλος αρχιδιαιτητής, Στεφάν Λανουά πήγε στα Σπάτα για την αναμέτρηση της ΑΕΚ Β' με τα Χανιά για τα play out της Super League 2.
Ο Στεφάν Λανουά έδωσε το «παρών» στο «Σεραφείδειο» το απόγευμα της Κυριακής, με τον Γάλλο αρχιδιαιτητή να πηγαίνει στα Σπάτα για την αναμέτρηση της ΑΕΚ Β' με τα Χανιά για τα play out του Νοτίου Ομίλου της SL2.
Ο Γάλλος αρχιδιαιτητής είδε το παιχνίδι από τις εξέδρες του γηπέδου στο προπονητικό κέντρο της Ένωσης παρακολουθώντας από κοντά τη διαιτησία του Παναγιώτη Κουκούλα που ήταν ο ρέφερι του παιχνιδιού.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
