Γαλατασαράι: Μπέρδεμα στο «Ελ. Βενιζέλος» με τα PCR τεστ, στον «αέρα» το φιλικό με τον Ολυμπιακό

Γαλατασαράι: Μπέρδεμα στο «Ελ. Βενιζέλος» με τα PCR τεστ, στον «αέρα» το φιλικό με τον Ολυμπιακό

bet365

Η αποστολή της Γαλατασαράι ήρθε στην Αθήνα για το φιλικό με τον Ολυμπιακό, οι Αρχές δεν δέχτηκαν τα PCR τεστ και το ματς με τους «ερυθρόλευκους» είναι στον «αέρα».

Το βράδυ της Τρίτης (13/7, 21.15) o Ολυμπιακός έχει προγραμματίσει να δώσει φιλικό με τη Γαλατασαράι στο «Γ. Καραϊσκάκης. Ματς που θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε των «ερυθρόλευκων» για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Η αποστολή της «Τσιμ Μπομ» ταξίδεψε στην Αθήνα, αλλά σύμφωνα με όσα αναφέρει η πλευρά της και μεταδίδουν τα ΜΜΕ της χώρας της, οι ελληνικές Αρχές στο «Ελ. Βενιζέλος» δεν δέχτηκαν τα PCR τεστ που είχαν κάνει, με αποτέλεσμα να υπάρχει μπέρδεμα και το φιλικό να είναι στον «αέρα».

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, η αποστολή της Γαλατά περίμενε 1,5 και πλέον ώρα να διευθετηθεί το ζήτημα, κάτι που τονίζεται πως δεν συνέβη και πως πήραν την απόφαση να επιστρέψουν στην Κωνσταντινούπολη.

«Μετά την προσγείωση στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, είχαμε εκπληρώσει όλες τις διαδικασίες που ζήτησαν οι ελληνικές αρχές (όπως PCR τεστ τις τελευταίες 72 ώρες ή rapid τεστ τις τελευταίες 48 ώρες, πιστοποιητικά εμβολιασμού). Στη συνέχεια, ένας από τους Έλληνες αξιωματούχους είπε ότι δεν αποδέχεται τα τεστ PCR και ότι έπρεπε να κάνουμε ξανά. Με μια δυσάρεστη, αλαζονική στάση, είπε ότι οι παίκτες μας που πέρασαν από τον έλεγχο, έπρεπε να κατέβουν από το λεωφορείο της ομάδας, καθώς και ότι έπρεπε να επανεξεταστεί ολόκληρη η αποστολή. Μετά από αναμονή στο αεροδρόμιο για περίπου δύο ώρες, η αποστολή μας ξεκίνησε τη διαδικασία επιστροφής στην Κωνσταντινούπολη, αφού το πρόβλημα δεν μπορούσε να επιλυθεί με κανέναν τρόπο» ανέφερε η Γαλατά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα