Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε και Αλγκασίμ Μπα!

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε και Αλγκασίμ Μπα!

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε και Αλγκασίμ Μπα!

bet365

Μετά τον Τόμας Βάτσλικ και τον Αγκιμπού Καμαρά, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την Τρίτη (13/7) και τον 18χρονο κυνηγό από τη Γουινέα, Αλγκασίμ Μπα.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλγκασίμ Μπα! Ο 18χρονος κυνηγός από τη Γουινέα συμμετέχει εδώ και καιρό στις προπονήσεις των «ερυθρόλευκων» και η ΠΑΕ επισημοποίησε τη μεταγραφή του το βράδυ της Τρίτης (13/7).

Ο Αλγκασίμ Μπα

Γεννημένος στις 12 Νοεμβρίου 2002, με ύψος 1.82, είναι ο τέταρτος ποδοσφαιριστής που ανήκει στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων» με καταγωγή από τη Γουινέα (Μαντί, Φοντέ και Αγκιμπού Καμαρά οι άλλοι). Ο Αλγκασίμ υπέγραψε μέχρι το 2025, όπως και ο συμπατριώτης του Αγκιμπού Καμαρά.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Αλγκασίμ Μπα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων χρόνων. Ο άσος από τη Γουινέα γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου του 2002 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Ο 19χρονος αγωνιζόταν στη Ρενεσάνς από τη Γουινέα πριν αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό, ενώ μέχρι τώρα στην καριέρα του έχει κληθεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του».

Στον Ολυμπιακό δύο χρόνια μετά

Ο 18χρονος Αφρικανός, ο οποίος αγωνίζεται ως εξτρέμ και ως δεύτερος επιθετικός, μπορεί να έκλεισε το τελευταίο διάστημα στον Ολυμπιακό, αλλά η μεταγραφή θα μπορούσε να είχε ολοκληρωθεί νωρίτερα. Βλέπετε, η πρώτη επαφή των «ερυθρόλευκων» με τον νεαρό είχε γίνει το 2019 μέσω Γάλλου μάνατζερ, όταν ο Μπα ήταν μόλις 16 ετών.

Ο Αλγκασίμ Μπα

Τότε θεώρησε πως είναι αρκετά μικρός για να κάνει ένα τέτοιο βήμα. Κατά την περίοδο του κορονοϊού ο ίδιος Γάλλος, ο Πιέρ Πολ Αντονετί, μίλησε εκ νέου στον Μπα για την προοπτική του Ολυμπιακού και το νερό πια είχε μπει στο... αυλάκι. Ενώ υπήρξαν κι άλλες ομάδες που ενδιαφέρθηκαν να τον αποκτήσουν, οι Πειραιώτες είχαν έναν σύμμαχο σε αυτήν την προσπάθεια.

Τον Μαντί Καμαρά. Ο συμπατριώτης του τον έπεισε να διαλέξει τον Ολυμπιακό. Τα απανωτά τηλεφωνήματα του 24χρονου διεθνούς μέσου έπιασαν τόπο, έστω κι αν τελικά η συνύπαρξή τους κρατήσει μόνο για λίγο, αφού ο Μαντί φέρεται να βρίσκεται προ των πυλών μιας σημαντικής μεταγραφής στο εξωτερικό...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα