Ρούμπεν Πέρεθ: «Ενδιαφέρον το πρότζεκτ, μου είπε πολλά ο Χουάνκαρ» (vid)

Ρούμπεν Πέρεθ: «Ενδιαφέρον το πρότζεκτ, μου είπε πολλά ο Χουάνκαρ» (vid)

Ρούμπεν Πέρεθ: «Ενδιαφέρον το πρότζεκτ, μου είπε πολλά ο Χουάνκαρ» (vid)

bet365

Ο Ρούμπεν Πέρεθ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού ανέφερε πως το πρότζεκτ που του παρουσιάστηκε ήταν δελεαστικό για να υπογράψει, τόνισε πως ο Χουάνκαρ του μετέφερε αρκετά πράγματα, ενώ, σχολίασε τη σημασία της παρουσίας Ισπανών στο ρόστερ.

Οι δηλώσεις του Ρούμπεν Πέρεθ μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό:

«Είμαι πολύ τυχερός που βρίσκομαι εδώ, σε έναν μεγάλο σύλλογο της Ελλάδας και της Ευρώπης και ανυπομονώ να ξεκινήσω να βρεθώ με τους συμπαίκτες μου.

Το πρότζεκτ μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον. Ξέρω ότι είναι μια ομάδα με σημαντικούς ποδοσφαιριστές, αρκετούς Ισπανούς. Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον Χουάνκαρ, ο οποίος μου είπε πολλά και σημαντικά για τον Παναθηναϊκό και το πρωτάθλημα.

Ξέρω τον Παναθηναϊκό, πρωταγωνίστησε απέναντι σε ισπανικές ομάδες, εύχομαι να κάνουμε καλή πορεία.

Είχα την τύχη να παίξω ένα μικρό χρονικό διάστημα στην Ιταλία. Είναι σημαντικό για την προσαρμογή μου εδώ το γεγονός ότι υπάρχουν ήδη τέσσερις Ισπανοί στην ομάδα.

Θεωρώ τον εαυτό μου ως αμυντικογενή ποδοσφαιριστή. Σκοπός μου είναι να βοηθώ τους συμπαίκτες μου. Αυτό είναι βασικό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την αγάπη που μου δείχνει μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης. Ξέρω ότι βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα και εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα