Παναθηναϊκός: Φροντιστήριο στην κυκλοφορία (vids)

Παναθηναϊκός: Φροντιστήριο στην κυκλοφορία (vids)

Παναθηναϊκός: Φροντιστήριο στην κυκλοφορία (vids)

bet365

Ασκήσεις κυκλοφορία, τακτική για την διάσπαση της πίεσης στην μεσαία γραμμή αλλά και τελειώματα είχε το μενού της προπόνησης στον Παναθηναϊκό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Χορστ ημέρα 6η για τον Παναθηναϊκό. Μετά την αποθεραπεία το πρωί της Παρασκευής, οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέστρεψαν το απόγευμα στο βοηθητικό που είναι δίπλα στην λίμνη του ParkHotel και για περίπου μία ώρα δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας, στην διάσπαση της πίεσης στην μεσαία γραμμή αλλά και στις κινήσεις στο επιθετικό τρίτο και στα τελειώματα.

«Για κάθε ανάγκη μετακίνησης η Avance έχει την λύση μέσα από τον πλήρη και υπερσύγχρονο στόλο της»!

Ο Σέρβος τεχνικός προβληματίστηκε από την αντίδραση που είχε η ομάδα του στην εξαιρετικά συντονισμένη πίεση της Αλ Τααβόν, κυρίως στο δεύτερο τρίτο του γηπέδου και έριξε το βάρος σε αυτό το κομμάτι. Στο πως δηλαδή η ομάδα του θα δημιουργεί τους μηχανισμούς στον άξονα και τους χώρους για να ξεφεύγει από το πρέσινγκ του αντιπάλου.

Αρχικά, οι πράσινοι έπαιξαν σε μικρό χώρο 10vs10 με τέσσερις εστίες και περιορισμό δύο επαφών. Στην μία ομάδα ήταν οι: Βέλεθ, Ρόμπι, Μαουρίσιο, Αθανασακόπουλος, Βιγιαφάνιες, Καρλίτος, Μακέντα, Σαβιέρ, Κώτσιρας, Χατζηθεοδωρίδης. Στην άλλη οι: Αγιούμπ, Ιωαννίδης, Σανκαρέ, Νγκμπακοτό, Μπουζούκης, Καμπετσής, Χουάνκαρ, Σερπέζης, Αλεξανδρόπουλος, Σιδεράς.

Ιδιαίτερα στην διάσπαση της πίεσης από τον άξονα

Στην συνέχεια οι παίκτες του Τριφυλλιού χωρίστηκαν στα δύο μισά του γηπέδου. Στο ένα μισό υπό την εποπτεία του Γιοβάνοβιτς τοι μεσοαμυντικοί δούλεψαν για αρκετή ώρα στην κυκλοφορία της μπάλας και στις κινήσεις εκείνες που θα είναι ικανές να διασπάσουν την πίεση του αντιπάλου. Ο Σέρβος κόουτς έδινε συνέχεια οδηγίες στους παίκτες του για το τι πρέπει να κάνουν, έτρεχε μαζί τους για να δείξει το σωστό αλλά και να δείξει την πίεση του αντιπάλου. Ο έμπειρος τεχνικός θέλει να δημιουργήσει αυτοματισμούς σε κάθε κομμάτι του γηπέδου και της έκφανσης του παιχνιδιού της ομάδας του.

Στο άλλο μισό οι μεσοεπιθετικοί δούλεψαν στην διάσπαση της αντίπαλης άμυνας(από τον άξονα και τα άκρα) και στα τελειώματα. Οι τελικές ενέργειες σίγουρα θα μπορούσε και θα έπρεπε να είναι πολύ καλύτερες, με τον Γιουνούς Σανκαρέ να ξεχωρίζει και πάλι, όντας ο πιο αποτελεσματικός παίκτης. Εξαιρετικές επεμβάσεις από τον Σωκράτη Διούδη σε αυτή την άσκηση.

Ατομικό ο Χατζηγιοβάνης, αποφόρτιση Πέρεθ και Σάντσες

Από κει και πέρα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Από την αρχή της προετοιμασίας η μη αναφορά στο όνομά του είχε να κάνει με το ιατρικό απόρρητο, γεγονός που σεβάστηκαν όλοι οι απεσταλμένοι του Τύπου, όπως όφειλαν δηλαδή κόντρα στην παραφιλολογία που κυκλοφόρησε στην Αθήνα. Το ίδιο ισχύει και για τον Αχιλλέα Πούγγουρα.

χσ

Ο Ρούμπεν Πέρεθ έμεινε εκτός από μια κλωτσιά που δέχθηκε στο χθεσινό φιλικό και έκανε αποφόρτιση όπως και ο Σάντσες. Το δικό του πρόγραμμα ακολούθησε ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα