Επιμονή του Ολυμπιακού για τον Ρέτσα

Επιμονή του Ολυμπιακού για τον Ρέτσα

Επιμονή του Ολυμπιακού για τον Ρέτσα

bet365

Τα ιταλικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως ο Ολυμπιακός επιχείρησε να μπει... σφήνα στη Σπέτσια για να κάνει δικό του τον αριστερό μπακ - χαφ Ρέτσα.

Ο λόγος για τον 26χρονο Αρκάντιους Ρέτσα. Παίκτη που παίζει κυρίως έξω αριστερά στον άξονα αλλά μπορεί να παίξει και ως αριστερός μπακ και ως αριστερός εξτρέμ. Διεθνής με την Εθνική Πολωνίας τον οποίο θέλουν αρκετές ομάδες από τη Γαλλία (όπως η Στρασμπούρ) και όχι μόνο.

Για αυτόν υπάρχουν και ομάδες από την Ιταλία αλλά και η Σάλτσμπουργκ.

Αρχικά σύμφωνα με τους Πολωνούς ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει κρούση για τον παίκτη. Μάλιστα εμφανιζόταν να έχει πιθανότητες να τον κάνει δικό του. Ο Ρέτσα έχει συμβόλαιο έως το 2022, η Αταλάντα θα ήθελε να τον πουλήσει με ένα ποσό 4 με 5 εκατ. ευρώ και πέρυσι είχε σεζόν με 31 αγώνες στην Κροτόνε και 2 γκολ αλλά και 7 ασίστ.

Τα τελευταία χρονικά ρεπορτάζ στην Ιταλία ήθελαν τον παίκτη πάντως να κλείνει στη Σπέτσια. Τη Δευτέρα ωστόσο οι Ιταλοί έκαναν λόγο για... σφήνα και επιμονή του Ολυμπιακού για να πάρει τον παίκτη και έτσι να τον χάσει η Σπέτσια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα