Παναθηναϊκός: Διούδης, Χατζηγιοβάνης και Μπουζούκης οι μόνοι που είχε ξαναδεί ο κόσμος στη Λεωφόρο

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χατζηγιοβάνης και Μπουζούκης οι μόνοι που είχε ξαναδεί ο κόσμος στη Λεωφόρο

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Διούδης, Χατζηγιοβάνης και Μπουζούκης οι μόνοι που είχε ξαναδεί ο κόσμος στη Λεωφόρο

bet365

Μονάχα τρεις ποδοσφαιριστές από εκείνους που είχε δει και τον Μάιο του 2018, θα βρει απόψε ο κόσμος του Παναθηναϊκού στο ρόστερ της ομάδας, επιστρέφοντας στις εξέδρες της Λεωφόρου.

Το «τριφύλλι» απόψε (21:00, CosmoteSport1 και LIVE GAZZETTA) αντιμετωπίζει σε φιλικό προετοιμασίας τον ΑΠΟΕΛ, με το «Απόστολος Νικολαΐδης» ν' ανοίγει τις πόρτες του για πρώτη φορά στην post-Covid εποχή, μονάχα για εμβολιασμένους ή με επίδειξη αρνητικού τεστ.

Η Λεωφόρος ανοίγει τις πόρτες της για τον κόσμο έπειτα από τρία χρόνια και τρεις μήνες, αν και η ομάδα έχει επιστρέψει εκεί από τον Δεκέμβρη του 2020. Παρ' όλα αυτά, φυσικά τα γήπεδα ήταν κλειστά λόγω της πανδημίας και το σκηνικό ήταν μονίμως «παγωμένο».

Ο Παναθηναϊκός θα έχει ξανά τον κόσμο στο πλευρό του από το αποψινό φιλικό, ενώ, έχει ανακοινώσει και τις κάρτες διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο ώστε πλέον το «σπίτι» του συλλόγου να έχει παλμό.

Απόψε οι οπαδοί σε ό,τι αφορά το ρόστερ, θα ξαναδουν σε ματς στο συγκεκριμένο γήπεδο, μονάχα τρεις ποδοσφαιριστές από την ομάδα που είχαν δει τον Μάιο του 2018.

Το τελευταίο παιχνίδι με οπαδούς στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ήταν μια ήττα (2-1) από την Ξάνθη στις 7 Μαΐου του 2018, όταν τότε ο Λουτσιάνο με τρομερό αριστερό σουτ είχε ανοίξει το σκορ για τους «πράσινους». Η ανατροπή είχε έρθει από τα γκολ των Κασάδο και Ντζουρίτσκοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός, τότε, είχε παραταχθεί με τους: Διούδη, Γιόχανσον, Οικονόμου, Κολοβέτσιο, Ευαγγέλου, Κάτσε, Λουντ, Δώνη, Τζανδάρη, Λουτσιάνο και Μυστακίδη.

Στον πάγκο βρίσκονταν οι: Στάικος, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Μολίνς, Πίσπας, Αποστολάκης και Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Οι Χατζηγιοβάνης και Μπουζούκης είχαν περάσει με αλλαγή στο παιχνίδι εκείνο και μαζί με τον Σωκράτη Διούδη είναι οι μοναδικοί που παραμένουν στο ρόστερ αυτή τη στιγμή, τρία χρόνια και τρεις μήνες μετά την τελευταία παρουσία οπαδών στη Λεωφόρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα