Παναθηναϊκός: «Μαγνήτης» για πιτσιρικάδες στην Τεργέστη, στην τελευταία προπόνηση πριν τη Μίλαν (vids)

Παναθηναϊκός: «Μαγνήτης» για πιτσιρικάδες στην Τεργέστη, στην τελευταία προπόνηση πριν τη Μίλαν (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: «Μαγνήτης» για πιτσιρικάδες στην Τεργέστη, στην τελευταία προπόνηση πριν τη Μίλαν (vids)

bet365

Ο Παναθηναϊκός χάρισε χαμόγελα και όμορφες στιγμές σε πιτσιρίκια που βρίσκονταν στο προπονητικό κέντρο όπου οι «πράσινοι» έκαναν την τελευταία τους πολύ χαλαρή προπόνηση πριν το φιλικό με τη Μίλαν στο «Nereo Rocco». ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΤΕΡΓΕΣΤΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΛΙΑΡΗΣ

Ο Παναθηναϊκός το απόγευμα της Παρασκευής έκανε πολύ χαλαρή προπόνηση ενόψει της αναμέτρησης με τη Μίλαν στην Τεργέστη, το βράδυ του Σαββάτου (21:30).

Οι «πράσινοι» έκαναν χαλάρωμα και ορισμένες ασκήσεις με σκοπό να διατηρηθούν σε πολύ καλή κατάσταση και να έχουν φρεσκάδα στο πολύ σημαντικό ματς με τους «ροσονέρι», στην πρόβα τζενεράλε της ιταλικής ομάδας πριν από την έναρξη της Serie A.

Το προπονητικό όπου το «τριφύλλι» δούλεψε χαλαρά ήταν μέρος όπου έκανε προπόνηση και η παιδική ομάδα της Τζάρτζια, με τα πιτσιρίκια ν' απασχολούν μετά το τέλος του αγώνα τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για φωτογραφίες και αυτόγραφα.

Φυσικά η παρουσία των ντόπιων ήταν αρκετά έντονη με τους πολίτες της Τεργέστης αλλά και την ελληνική κοινότητα να παρακολουθεί για λίγο τον Παναθηναϊκό που επισκέφθηκε την ιταλική πόλη.

Βόλτα... με προσοχή από την τριπλέτα

Με μάσκες για να μην διατρέξουν κίνδυνο αλλά και χαλαρή διάθεση βγήκαν στους δρόμους της Τεργέστης το σούρουπο της Παρασκευής οι Βέλεθ, Αϊτόρ και Μαουρίσιο.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές επέλεξαν την ώρα του ηλιοβασιλέματος για να περπατήσουν στον παραλιακό δρόμο της πόλης, να δουν λίγο κόσμο και να περπατήσουν στην μεγάλη, κεντρική πλατεία με το κανάλι, ώστε να περάσουν λίγο το χρόνο τους...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα