ΑΕΚ: Έρχεται σήμερα στην Αθήνα ο Αμραμπάτ

ΑΕΚ: Έρχεται σήμερα στην Αθήνα ο Αμραμπάτ

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Έρχεται σήμερα στην Αθήνα ο Αμραμπάτ

bet365

Το βράδυ του Σαββάτου ο Νορντίν Αμραμπάτ φτάνει στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της μπαίνει η μεταγραφή του Νορντίν Αμραμπάτ για την ΑΕΚ, η οποία έχει φτάσει σε οριστική συμφωνία με τον 34χρονο Μαροκινό μεσοεπιθετικό για δύο χρόνια.

Ο Αμραμπάτ βρισκόταν τις τελευταίες μέρες στη Σαουδική Αραβία και από εκεί «πέταξε» για το Άμστερνταμ, όπου ήταν η οικογένειά του πριν πάρει τον δρόμο για την Αθήνα.

Ο 34χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός ταξιδεύει απόψε από την Ολλανδία και αργά το βράδυ του Σαββάτου (14/8) θα «πατήσει» στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Την Κυριακή (15/8) θα ακολουθήσουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές και να έρθουν οι ανακοινώσεις.

Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ νίκησε τον ανταγωνισμό που υπήρχε για τον Αμραμπάτ, ο οποίος επιθυμούσε την επιστροφή στην Ευρώπη προκειμένου να διεκδικήσει τη θέση του στο ρόστερ της Εθνικής ομάδας του Μαρόκο για το Μουντιάλ του Κατάρ το 2022.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε για τον 34χρονο Μαροκινό άσο ο προπονητής του στην Αλ Νασρ, Μάνο Μενέζες μιλώντας στο Gazzetta νωρίτερα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα