ΠΑΟΚ: Στην εθνική Σερβίας ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς

Βασίλης Τεμπέλης
ΠΑΟΚ: Στην εθνική Σερβίας ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς

bet365

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας, Ντράγκαν Στόικοβιτς, κάλεσε τον εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, για το φιλικό με το Κατάρ και τα ματς με Λουξεμβούργο και Ιρλανδία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Η εθνική Σερβίας κοντράρεται στο Ντέμπρετσεν με την αντίστοιχη του Κατάρ σε φιλική αναμέτρηση (1/9, 21:45), ενώ για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 υποδέχεται το Λουξεμβούργο στο Βελιγράδι (4/9, 19:00) και φιλοξενείται στο Δουβλίνο από την Ιρλανδία (7/9, 21:45).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της, Ντράγκαν Στόικοβιτς, ανακοίνωσε την Παρασκευή (20/8) τις κλήσεις και σε αυτές συμπεριλαμβάνεται το όνομα του 25χρονου εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Αναλυτικά:

Τερματοφύλακες: Μάρκο Ντμίτροβιτς (Σεβίλλη), Πρέντραγκ Ράικοβιτς (Ρεμς), Μίλε Σβίλαρ (Μπενφίκα), Μάρκο Ίλιτς (Κόρτραϊκ)

Αμυντικοί: Στράχινα Πάβλοβιτς (Μονακό), Στέφαν Μίτροβιτς (Χετάφε), Νίκολα Μιλένκοβιτς (Φιορεντίνα), Ούρος Σπάιτς (Κράσνονταρ), Μίλος Βελίκοβιτς (Βέρντερ), Ματίγια Νάστασιτς (Σάλκε), Μάρκο Πέτκοβιτς (Μπάτσκα Τόπολα), Αλέκσα Τέρζιτς (Φιορεντίνα), Φίλιπ Μλαντένοβιτς (Λέχιον)

Μέσοι: Μιχάιλο Ρίστιτς (Μονπελιέ), Ντάρκο Λάζοβιτς (Βερόνα), Νέμανια Ράντονιτς (Μαρσέιγ), Ίβαν Ίλιτς (Βερόνα), Φίλιπ Κόστιτς (Άιντραχτ), Νέμανια Γκούντελι (Σεβίλλη), Νέμανια Μακσίμοβιτς (Χετάφε), Ούρος Ράτσιτς (Βαλένθια), Σάσα Λούκιτς (Τορίνο), Σέργκεϊ Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (Λάτσιο), Μάρκο Γκρούιτς (Πόρτο), Ντούσαν Τάντιτς (Άγιαξ), Φίλιπ Τζούριτσιτς (Σασουόλο), Αντίγια Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ), Βέλικο Μπιρμάντσεβιτς (Μάλμε)

Επιθετικοί: Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς (Φούλαμ), Ντούσαν Βλάχοβιτς (Φιορεντίνα), Λούκα Γιόβιτς (Ρεάλ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα