Ο Τσούμπα Ακπομ ετοιμάζει βαλίτσες για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ

Ο Τσούμπα Ακπομ ετοιμάζει βαλίτσες για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Άγγλος επιθετικός ετοιμάζεται για τον ποδοσφαιρικό «επαναπατρισμό» του στη Θεσσαλονίκη και ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του θα ντυθεί εκ νέου στα «ασπρόμαυρα».

Μπορεί στο προσκήνιο να ήρθε σήμερα, μετά από δημοσιεύματα στη Γερμανία, η περίπτωση του Φινλανδού επιθετικού της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Γιοέλ Πογιάνπαλο, ωστόσο οι Κυπελλούχοι Ελλάδας προχωρούν το θέμα της απόκτησης του Τσούμπα Άκπομ, με τη μορφή δανεισμού από τη Μίντλεσμπρο.

Από την Τρίτη (17/8) το Gazzetta είχε καταγράψει το δεδομένο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, καθώς ο Άγγλος πρώην επιθετικός του «Δικεφάλου» παραμένει να είναι ο βασικός στόχος των «ασπρόμαυρων» για να καλυφθεί η «τρύπα» που δημιούργησε στην επιθετική γραμμή τους ο σοβαρός τραυματισμός του Νέλσον Ολιβέιρα.

Οι επαφές των δύο ομάδων έχουν προχωρήσει και απομένουν, ουσιαστικά, να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες προτού ο Άκπομ μπει στο αεροπλάνο και ταξιδέψει εκ νέου για τη Θεσσαλονίκη.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την πώληση του αντί 3.000.000 ευρώ (ένα αντίστοιχο ποσό θα μπει ως οψιόν στο συμβόλαιο δανεισμού του) στη Μίντλεσμπρο, ο 25χρονος επιθετικός επιστρέφει στην Τούμπα και ετοιμάζεται να συνεργαστεί εκ νέου με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι όροι της συμφωνίας προβλέπουν, σύμφωνα με πληροφορίες, την καταβολή εκ μέρους του ΠΑΟΚ του 50% των ετήσιων απολαβών του (1,2 εκατ.) στην αγγλική ομάδα, που βάζει ως όρο την ύπαρξη οψιόν αγοράς με το τέλος του δανεισμού, η οποία όμως δεν είναι υποχρεωτική.

Να υπενθυμίσουμε ότι για τον Άκπομ υπήρξε δεδομένη κρούση από τη Γαλατάσαραϊ, αλλά η πρόταση αγοράς του απορρίφθηκε από την αγγλική ομάδα, με τον 25χρονο επιθετικό να είναι από την πρώτη στιγμή θετικός ως προς το ενδεχόμενο να αφήσει την Αγγλία για να βρεθεί για δεύτερη φορά στη Θεσσαλονίκη, όπου θα ξαναφορέσει την «ασπρόμαυρη» φανέλα, με την οποία μέτρησε 18 γκολ και 10 ασίστ σε 79 συμμετοχές τη διετία 2018-2020.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα