Super League Interwetten: Πρωτάθλημα μαζί με τα σχολεία

Super League Interwetten: Πρωτάθλημα μαζί με τα σχολεία

bet365

Ούτε σήμερα υπήρξαν οι 11 ψήφοι για την προκήρυξη του πρωταθλήματος και έτσι αναμένεται να έχουμε δράση στη Super League Interwetten, στην καλύτερη των περιπτώσεων στις 11-12/9.

Λόγω πολλών ανοιχτών μετώπων που υπάρχουν, αποφασίστηκε να μην γίνει καν Γενική Συνέλευση την Δευτέρα (23/8).

Ετσι, προκήρυξη δεν υπάρχει, άρα δεν υπάρχει και πρωτάθλημα προς στιγμήν.

Επίσης, συμφωνήθηκε να γίνει Γενική Συνέλευση την ερχόμενη Τρίτη, όπου υπάρχει η διάθεση να υπάρξει συμφωνία για την υπογραφή της προκήρυξης. Εκεί εξάλλου θα τεθούν όλα επί τάπητος, με σκοπό να ξεπεραστούν όλα τα κολλήματα.

Οπότε, το πιο πιθανό αυτήν τη στιγμή είναι να έχουμε... μπάλα στη Super League Interwetten στις 11/12/9. Δηλαδή, μαζί με το άνοιγμα των σχολείων (13/9)!

Θυμίζουμε...

Οι ομάδες που έχουν δεδομένα τηλεοπτικά συμβόλαια είναι οι εξής:

NOVA: Ολυμπιακός, Αρης, Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα
COSMOTE TV: ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΟΦΗ

Οι ομάδες που έχουν συμφωνήσει, αλλά δεν έχουν υπογράψει ακόμα τα συμβόλαιά τους είναι οι εξής:

ΝΟVA: Αστέρας Τρίπολης
COSMOTE TV: Βόλος, Λαμία, Παναιτωλικός, Απόλλων, Ιωνικός.

*Ο ΠΑΟΚ ακόμα δεν έχει συμφωνήσει με τηλεοπτικό πάροχο και τα παιχνίδια του (φιλικά και «ευρωπαϊκά») μεταδίδονται μέχρι τώρα από το PAOK TV και το OPEN TV του Ιβάν Σαββίδη.

Η ανακοίνωση της Λίγκας για το Δ.Σ. της Δευτέρας:

Ομόφωνα η Γ.Σ. αποφάσισε, όπως οριστεί Γ.Σ. την Τρίτη 31/8/2021 στις 12:00 (με θέματα την έγκριση της προκήρυξης και την τροποποίηση του καταστατικού). Ως εκ τούτου, οι επαναληπτικές Γ.Σ. της Τετάρτης (25/8) και της Παρασκευής (27/8), δε θα διεξαχθούν.

Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε να προχωρήσει άμεσα σε συγκεκριμένες ενέργειες υλικής και χρηματικής ενίσχυσης πυρόπληκτων, με απόλυτα διαφανείς διαδικασίες. Η Super League θα σταθεί αρωγός, τόσο σε θεσμικούς φορείς ενίσχυσης πυρόπληκτων συμπολιτών μας, όσο και σε φιλοζωικούς οργανισμούς.

Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε όπως το Πρωτάθλημα Super League K19 ξεκινήσει στις 28/8 και το Πρωτάθλημα Super League K17 στις 4/9.

Η ανακοίνωση για τη Γ.Σ. της Λίγκας:

Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 31/08/2021 στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League 1 Interwetten (ανδρών), αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

2/ Τροποποίηση των άρθρων του καταστατικού του συνεταιρισμού που σχετίζονται με την κεντρική διαχείριση ραδιοτηλεοπτικών δικαιωμάτων άρθρου 84 του Ν. 2725/1999 κατά τρόπο ώστε από την αγωνιστική περίοδο 2023-24 να καθίσταται υποχρεωτική για το σύνολο των μελών του συνεταιρισμού η κεντρική διαχείριση ραδιοτηλεοπτικών δικαιωμάτων άρθρου 84 του Ν. 2725/1999.

3/ Διάφορα.

Σημειώνεται ότι, ως προς το πρώτο ως άνω θέμα, σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Πέμπτη 2/9/2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι και χωρίς άλλη πρόσκληση. Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά την α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης τη Δευτέρα 6/9/2021 και ώρα 12.00 το μεσημέρι και χωρίς άλλη πρόσκληση.

Ως προς το δεύτερο θέμα, σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας θα λάβει χώρα επαναληπτική Γ.Σ. την ίδια ημέρα (31/8/2021) μία ώρα αργότερα, ήτοι στις 13.00

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα