Παναθηναϊκός: Ολοταχώς για δύο εξτρέμ

Παναθηναϊκός: Ολοταχώς για δύο εξτρέμ

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ολοταχώς για δύο εξτρέμ

bet365

Η διαφαινόμενη παραχώρηση του Αντόνιο Σαβιέρ στην Εστορίλ ανοίγει τον δρόμο στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση δύο ακραίων μεσοεπιθετικών μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Αντόνιο Σαβιέρ δεν κατάφερε να πείσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού, η εικόνα του ήταν κάτω του μετρίου στην Ολλανδία ενώ και στα φιλικά δεν έδειξε το παραμικρό. Το ιδανικό σενάριο για τον Πορτογάλο εξτρέμ θα ήταν να αποχωρήσει και η πρόταση της Εστορίλ στους «πράσινους» βολεύει όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα πάει κάπου όπου θα είναι σημαντικός και το «τριφύλλι» που θα αφαιρέσει από πάνω του ένα συμβόλαιο 250.000 ευρώ για έναν παίκτη που δεν ταιριάζει στα «θέλω» του προπονητή.

Η αποχώρηση του Σαβιέρ σε συνδυασμό με τον... φευγάτο Αϊτόρ που συνεχίζει να ψάχνει πρόταση για να αποχωρήσει και το μέλλον του είναι πάντα ανοιχτό, διαμορφώνουν ως εξής τα δεδομένα στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού:

Εκτός από τον εξτρέμ που θα αποκτηθεί από το πάνω ράφι για να έρθει ως βασικός και να κάνει με το... καλημέρα την διαφορά «φτιάχνοντας» κάπως την διάθεση και το κέφι του κόσμου, οι «πράσινοι» θα κινηθούν για ακόμη έναν εξτρέμ που θα έχει το «πακέτο» που επιθυμεί ο προπονητής για να συμπληρώσει χαρακτηριστικά που λείπουν από το έμψυχο δυναμικό. Θα πρόκειται για συμπληρωματική και όχι ενδεκαδάτη επιλογή. Υπενθυμίζουμε πως στο έμψυχο δυναμικό του Παναθηναϊκού στις θέσεις των ακραίων αγωνίζονται επίσης οι Τάσος Χατζηγιοβάνης και Γενί Νγκμπακοτό, τους οποίους πιστεύει αμφότερους ο Γιοβάνοβιτς, σε διαφορετικό ρόλο τον καθένα.

Οπότε μετά την διαφαινόμενη απόκτηση του Ραμόν Λούντκβιστ, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να πάρει ακόμη δύο ποδοσφαιριστές και... βλέπουμε. Μέχρι σήμερα το «τριφύλλι» έχει προσθέσει στο ρόστερ του, τον Γιάννη Κώτσιρα, τον Ρούμπεν Πέρεθ και τον Σβόνιμιρ Σάρλια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα