Παναθηναϊκός: Έρχεται στην Αθήνα ο Μπρινιόλι

Παναθηναϊκός: Έρχεται στην Αθήνα ο Μπρινιόλι

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Έρχεται στην Αθήνα ο Μπρινιόλι

bet365

Μέσα στο επόμενο 48ωρο, ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι αναμένεται στην Αθήνα για να «σφραγίσει» και τυπικά την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Τι έλεγε ο Ιταλός κίπερ στο περιβάλλον του.

Η μεταγραφή του Αλμπέρτο Μπρινιόλι στον Παναθηναϊκό ήταν θέμα χρόνου, όπως αναφέραμε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης και μετά την αποδέσμευσή του από την Έμπολι, ο έμπειρος τερματοφύλακας ετοιμάζει βαλίτσες για Αθήνα. Το πιθανότερο σενάριο τον θέλει στην χώρα μας την Τετάρτη με τα γραφειοκρατικά ζητήματα να είναι λυμένα και τον ίδιο να ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Ο 30χρονος άσος μιλώντας σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του επιβεβαίωνε την μετακίνηση του στο «τριφύλλι» ενώ δήλωσε ενθουσιασμένος για την νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι γεννήθηκε στις 19 Αυγούστου του 1991. Ξεκίνησε το 2009 την καριέρα του στη Μοντικιάρι, ενώ στη συνέχεια μετά από μια διετία πήρε μεταγραφή στη Λουμετσάνε. Έπειτα για μια διετία στην Τερνάνα, από την οποία το 2015 έκανε το άλμα στην καριέρα του υπογράφοντας στη Γιουβέντους. Από εκεί έφυγε πέντε φορές δανεικός για τις Τερνάνα, Σαμπντόρια, Λεγανές, Περούτζια και Μπενεβέντο.

Το 2018 πήρε μεταγραφή στην Παλέρμο, στην οποία κάθισε ένα χρόνο πριν υπογράψει στην Εμπολι, όπου ανήκει μέχρι σήμερα. Πέρυσι με τη φανέλα της Εμπολι μέτρησε 33 συμμετοχές στη Serie B.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα