Ολυμπιακός: Οι λεπτομέρειες του deal με την Κόνιασπορ για Χασάν

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός: Οι λεπτομέρειες του deal με την Κόνιασπορ για Χασάν

bet365

Το Gazzetta παρουσιάζει τις λεπτομέρειες του deal ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Κόνιασπορ για τον ετήσιο δανεισμό του Αχμέντ Χασάν.

Από το βράδυ της Τρίτης (7/9) ο Αχμέντ Χασάν βρίσκεται στην Τουρκία. Τα μεσάνυχτα (02.00) έφτασε στο Ικόνιο και την Τετάρτη (8/9) έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας στην Κόνιασπορ. Οι «ερυθρόλευκοι» τον παραχώρησαν δανεικό και οι πληροφορίες του Αυγούστου που ήθελαν ομάδα της Τουρκίας να προχωρά στην απόκτησή του επιβεβαιώθηκαν μερικές μέρες αργότερα.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός άφησε τον Ολυμπιακό με 38 γκολ, επτά ασίστ σε 4.502 λεπτά συμμετοχής, με 95 συμμετοχές εκ των οποίων τις 45 ως βασικός, έχοντας κατακτήσει δύο πρωταθλήματα (2020, 2021) και ένα κύπελλο (2020). Την τελευταία ημέρα των μεταγραφών στη γείτονα χώρα, η Κόνιασπορ απέκτησε τον πιο ακριβό ποδοσφαιριστή του ρόστερ της.

Ενδεικτικό της επιθυμίας του τούρκικου κλαμπ να αποκτήσει τον 28χρονο σέντερ φορ είναι το γεγονός ότι έδωσε στον Ολυμπιακό χρήματα για τον δανεισμό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το loan fee κυμαίνεται στις 500.000€ - 700.000€. Και ασφαλώς η Κόνιασπορ θα καλύψει ολόκληρο του συμβόλαιο του διεθνούς ποδοσφαιριστή (500.000-600.000€). Από εκεί και πέρα, οψιόν αγοράς δεν προβλέφθηκε στο deal ανάμεσα στα δύο κλαμπ.

Ο Χασάν δεσμεύεται στον Ολυμπιακό μέχρι το 2023 και αφού ολοκληρωθεί η σεζόν 2021-2022, θα του έχει απομείνει ένας χρόνος στο συμβόλαιό του. Τότε θα φανεί αν το επεκτείνει ή αν πουληθεί, καθώς το ενδεχόμενο να παραμείνει στο Λιμάνι και το καλοκαίρι του 2023 να φύγει ως ελεύθερος δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Αυτή η κουβέντα, βέβαια, είναι αρκετά πρόωρη να γίνεται.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χασάν αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό με video από τα buzzer beater του που έδωσαν νίκες και προκρίσεις στους πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ έγραψε: «Σε όλους στον Ολυμπιακό, θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ για όλα. Ήταν απίστευτα τα τρία χρόνια που έζησα στην Ελλάδα και με λύπη πρέπει να πω αντίο. Αγαπητοί φίλαθλοι, δεν έχω λόγια να πω για την αγάπη που έχω για εσάς.

Η υποστήριξη που μου δώσατε από την ημέρα που ήρθα στην ομάδα είναι κάτι παραπάνω από τα πάντα. Εσείς είστε ο λόγος πίσω από το κίνητρο και τη δύναμη που μας κάνουν να κερδίζουμε τρόπαια και να συνεχίζουμε να παίζουμε και να παλεύουμε για τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Θα μου λείψετε όλοι και σας εύχομαι τα καλύτερα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα