ΠΑΕ Άρης: «Στοχοποιούν τον Δημήτρη Νιαρχιάκο λες και διέπραξε έγκλημα»

ΠΑΕ Άρης: «Στοχοποιούν τον Δημήτρη Νιαρχιάκο λες και διέπραξε έγκλημα»

Newsroom
ΠΑΕ Άρης: «Στοχοποιούν τον Δημήτρη Νιαρχιάκο λες και διέπραξε έγκλημα»

bet365

Με διαρροή της, η ΠΑΕ Άρης αναφέρεται στους επικοινωνιακούς μηχανισμούς «γνωστών κέντρων» αλλά και στο περιεχόμενο της απολογίας της ΑΕΚ στην απολογία της στο πειθαρχικό όργανο της Interwetten Superleague.

Οι «κίτρινοι» στέκονται περισσότερο στην «επίθεση» που δέχεται ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Νιαρχιάκος, ο οποίος παρουσιάστηκε ως η… πέτρα του σκανδάλου αλλά δεν κλήθηκε σε απολογία από το πειθαρχικό όργανο της διοργανώτριας αρχής του Πρωταθλήματος. «Είναι απίστευτο πως ο επικοινωνιακός μηχανισμός των «γνωστών κέντρων» παρουσιάζουν τα γεγονότα από το βράδυ της Κυριακής μέχρι και τώρα ακόμη. Στοχοποιούν τον Δημήτρη Νιαρχακο λες και διέπραξε έγκλημα που διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή για τα τραγικά λάθη που έκανε εις βάρος μας. Λες κι σε άλλα γήπεδα δεν συμβαίνουν τέτοιες διαμαρτυρίες!! Πραγματικά είναι απίστευτο», αναφέρει η ΠΑΕ Άρης.

Συμπληρώνει μάλιστα ότι παρά τα όσα έλαβαν χώρα την περασμένη Κυριακή (31/10) στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, η ίδιας δεν θα αλλάξει την πολιτική της πρέπουσας φιλοξενίας όλων στο «Κλ. Βικελίδης». «Ο Άρης τα τελευταία χρόνια δεν έχει προκαλέσει ποτέ με τη στάση του και τη συμπεριφορά των ανθρώπων του γενικότερα . Στο Χαριλάου δε, η φιλοξενία μας ήταν και θα είναι άψογη σε κάθε ομάδα που έρχεται κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε μετά τα όσα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα