Παναθηναϊκός: Με Ρούμπεν κόντρα στον Παναιτωλικό

Παναθηναϊκός: Με Ρούμπεν κόντρα στον Παναιτωλικό

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Με Ρούμπεν κόντρα στον Παναιτωλικό

bet365

Ο Ρούμπεν Πέρεθ είναι παρών, όπως αναμενόταν, στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο. Μπήκε και ο Ενγκμπακοτό.

Το «τριφύλλι» μετά το πρώτο «διπλό» μέσα στη φετινή σεζόν, την περασμένη Δευτέρα, με το 3-1 απέναντι στη Λαμία στο Βόλο, θέλει να επιστρέψει στις νίκες και στα εντός έδρας ματς.

Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα της Κυριακής και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπορεί να υπολογίζει στον Ρούμπεν Πέρεθ, όπως αναμενόταν, για το χώρο του κέντρου, μετά και την αποφόρτιση των δύο τελευταίων ημερών.

Εκτός φυσικά έμεινε ο τραυματίας Καρλίτος, όπως επίσης και οι Λούντκβιστ, Πούγγουρας (θεραπεία), Ιωαννίδης, Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Μπεκ (ατομικό) και Σένκεφελντ (έκανε το πρώτο μέρος του προγράμματος).

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς της Κυριακής (28/11, 19:30):

 

Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα