ΑΕΚ: Ο Στάνκοβιτς θα κάνει καθαρισμό στο γόνατο και θα χάσει τα υπόλοιπα ματς του 2021

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Ο Στάνκοβιτς θα κάνει καθαρισμό στο γόνατο και θα χάσει τα υπόλοιπα ματς του 2021

bet365

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς θα κάνει την Τρίτη μία προγραμματισμένη μικροεπέμβαση στο γόνατό του και έτσι θα χάσει τα επόμενα ματς του 2021 στην ΑΕΚ.

Την προσεχή Τρίτη αναμένεται ο Στάνκοβιτς να μπει για καθαρισμό στο γόνατό του. Είναι μία μικροεπέμβαση που είχε προγραμματιστεί να γίνει μέσα στον Δεκέμβριο για τον γκολκίπερ της ΑΕΚ λόγω των ενοχλήσεων που είχε εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Ο Αυστριακός γκολκίπερ, ο οποίος αναδείχθηκε MVP στο νικηφόρο ντέρμπι επί του Παναθηναϊκού, θα τεθεί off για τις προσεχείς εβδομάδες και θα χάσει τα ματς έως το τέλος του 2021. Λογικά θα είναι πάλι έτοιμος για το παιχνίδι με τη Λαμία, το πρώτο του νέου έτους.

Ο Παναγιώτης Τσιντώντας είναι αυτός που θα υπερασπιστεί την εστία της ΑΕΚ στα ματς που έχει να δώσει ως το τέλος του 2021 με Αστέρα Τρίπολης, Ιωνικό, ΟΦΗ για το πρωτάθλημα και Κηφισιά για το Κύπελλο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα