ΠΑΟΚ: Έρχεται και σηκώνει μανίκια ο Μπότο

ΠΑΟΚ: Έρχεται και σηκώνει μανίκια ο Μπότο

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Έρχεται και σηκώνει μανίκια ο Μπότο

bet365

Το βράδυ της Τρίτης (28/12) αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη ο 55χρονος Πορτογάλος και από την επομένη πιάνει δουλειά στον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ περιμένει να υποδεχθεί τον Ζοσέ Μπότο στη Θεσσαλονίκη αύριο το βράδυ στις 23:00, με τον νέο αθλητικό διευθυντή να ξεκινά από την επομένη μια σειρά επαφών με τα διοικητικά στελέχη του «Δικεφάλου», τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους υπεύθυνους των «ασπρόμαυρων» ακαδημιών.

Το απόγευμα της Τετάρτης (29/11) ο 55χρονος Πορτογάλος θα μεταβεί στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, όπου πριν από την έναρξη της πρώτης προπόνησης μετά την άδεια των Χριστουγέννων, θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει και τους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου».

Η άφιξη του Ζοσέ Μπότο αναμένεται να σηματοδοτήσει εξελίξεις σε πολλά κομμάτια που έχουν άμεση σχέση με ποδοσφαιρικό τμήμα και στο θέμα των μεταγραφών.

@Photo credits: shakhtar.com

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα