Ολυμπιακός: Ο Λοβέρα είναι παίκτης με προοπτική που μπορεί να καλύψει ακόμα και τέσσερις θέσεις (vids)

Ολυμπιακός: Ο Λοβέρα είναι παίκτης με προοπτική που μπορεί να καλύψει ακόμα και τέσσερις θέσεις (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Λοβέρα είναι παίκτης με προοπτική που μπορεί να καλύψει ακόμα και τέσσερις θέσεις (vids)

bet365

Η λογική της δεύτερης ευκαιρίας στον 22χρονο Αργεντίνο μεσοεπιθετικό έχει να κάνει και με το γεγονός ότι καλύπτει τουλάχιστον τέσσερις θέσεις.

Ο Ολυμπιακός είχε κρίνει πως ο επαναπατρισμός θα βοηθούσε τον Μάξι Λοβέρα υπό το πρίσμα πως θα του έδινε παραπάνω ματς στα πόδια του αλλά και δυνατότητα να δουλέψει παραπάνω και να βελτιωθεί.

Ο Λοβέρα στα 22 του χρόνια κατέγραψε το 2021-2022 στο σύνολο 14 συμμετοχές χωρίς γκολ ή ασίστ (το 2020-2021 είχε 25 αγώνες με 7 ασίστ). Με το πρώτο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό να μην είναι το αναμενόμενο ή το ιδιαίτερα πετυχημένο.

Η επιστροφή του Λοβέρα έχει ήδη δρομολογηθεί. Ο Αργεντίνος που ήταν δανεικός στη Ρασίνγκ δεν θα είναι ούτε αντί-Ροντρίγκες ούτε αντικαταστάτης κάποιου παίκτη συγκεκριμένα. Ωστόσο είναι ένα συν ότι είναι ένας παίκτης με προοπτική εξέλιξης και μπορεί να καλύψει τουλάχιστον τέσσερις θέσεις. Μπορεί να αγωνιστεί ως δεκάρι, ως εξτρέμ και ως κρυφός κυνηγός και ακόμα και ως κλασικός επιθετικός.

Εάν το δούμε από αυτήν την άποψη λοιπόν τότε είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει έξτρα λύσεις. Να βοηθήσει σε θέσεις που μπορεί να χρειαστεί ο Ολυμπιακός και υπό την προϋπόθεση ότι θα έχει βελτιωθεί από κάθε άποψη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει να έχει τη διάθεση να τσεκάρει τον Λοβέρα και να του δώσει ευκαιρίες. Ουσιαστικά θα είναι σαν μία δεύτερη ευκαιρία για τον Μάξι Λοβέρα. Ταλέντο έχει και από εκεί και πέρα θα πρέπει να δείξει ότι θα αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που θα πάρει. Εάν το κάνει τότε θα βγει ως μία... εσωτερική μεταγραφή και ως μία περίπτωση που από που δεν υπολογιζόταν θα προσφέρει.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα