ΠΑΟΚ: «Καμία πρόταση για Ινγκασον»

ΠΑΟΚ: «Καμία πρόταση για Ινγκασον»

bet365

Οι Τούρκοι μπορεί να κάνουν λόγο την Τρίτη (28/12) για προχωρημένο ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ, ωστόσο στη Μικράς Ασίας δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση για τον Ινγκι Ινγκασον.

Η απάντηση του ΠΑΟΚ στα τουρκικά σενάρια, που θέλουν την Τραμπζονσπόρ να έχει καταθέσει επίσημη για την απόκτηση του Ινγκι Ίνγκασον, είναι ξεκάθαρη: «Καμία επίσημη πρόταση δεν έχει έρθει για τον Ίνγκασον».

Οι «ασπρόμαυροι» πληροφορήθηκαν από τα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου για το ενδιαφέρον της ομάδας από την Τραπεζούντα για τον Ισλανδό στόπερ, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο.

«Καμία ενόχληση και καμία πρόταση δεν έχει φτάσει στα γραφεία μας», λένε από τη Μικράς Ασίας, ενώ και από την πλευρά του 28χρονου κεντρικού αμυντικού δεν υπάρχει κάτι που να δείχνει ότι το ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ είναι τόσο πολύ προχωρημένο, όπως αναφέρον και την Τρίτη (28/12) στην Τουρκία.

ΠΑΟΚ και Ίνγκασον έχουν κάνει κάποιες πρώτες συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου, όμως το συγκεκριμένο θέμα, όπως και πολλά άλλα που αφορούν ανανεώσεις, θα ξεκαθαρίσουν το προσεχές διάστημα, μετά και την άφιξη του Ζοσέ Μπότο στη Θεσσαλονίκη.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα