Παναθηναϊκός: Οι πέντε που πρέπει να... εμφανιστούν το 2022

Παναθηναϊκός: Οι πέντε που πρέπει να... εμφανιστούν το 2022

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Οι πέντε που πρέπει να... εμφανιστούν το 2022

bet365

Μία πεντάδα ποδοσφαιριστών από τους οποίους ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς περιμένει πολλά περισσότερα πάνω στο χορτάρι το νέο έτος.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να βελτίωσε την αγωνιστική εικόνα σε σχέση με πέρσι, μπορεί να παρουσιάζει εμφανέστατη και αδιαμφισβήτητη πρόοδο σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού, ωστόσο, η βαθμολογική του συγκομιδή στον πρώτο γύρο ήταν κάκιστη. Ίσως σε έναν σημείο και άδικη με βάση τις εμφανίσεις της ομάδας αλλά στο ποδόσφαιρο όπως και στη ζωή, τα λάθη πληρώνονται και όπως στρώνει κανείς έτσι και κοιμάται.

Περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες δεν υπάρχουν και εκτός από την επικείμενη μεταγραφική ενίσχυση(με κεντρικό μέσο και αριστερό μπακ), ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αλλά και όλος ο οργανισμός του συλλόγου περιμένουν πολλά περισσότερα από μια πεντάδα παικτών, οι οποίοι είτε βοήθησαν ελάχιστα, είτε δεν έχουν βοηθήσει καθόλου στο πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου.

Ματέους Βιτάλ

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ ξεκίνησε εντυπωσιακά την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, ωστόσο, όσο περνούσε ο καιρός και τα παιχνίδια, οι εμφανίσεις του ήταν κατώτερες του αναμενομένου. Ο 23χρονος άσος που είναι δανεικός από την Κορίνθιανς δεν έχει καταφέρει να κάνει την διαφορά στο Τριφύλλι, δεν έχει δώσει αυτό το κάτι παραπάνω και έμεινε σε ρηχά νερά. Διαθέτει το πακέτο για να δείξει περισσότερα πράγματα πάνω στο χορτάρι και να ξανακερδίσει την θέση του στο αρχικό σχήμα.

Τάσος Χατζηγιοβάνης

Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι και με τα υπάρχοντα δεδομένα πολύ θα δύσκολα θα ανανεωθεί. Εκτός από την γενικότερη νοοτροπία του, η εικόνα του μέσα στον αγωνιστικό χώρο το τελευταίο δίμηνο ήταν απογοητευτική. Του λείπει η ουσία από τις κινήσεις του, στοιχείο που μετά από τόσα χρόνια στη πρώτη γραμμή, θα έπρεπε να έχει προσθέσει για να κάνει το επόμενο βήμα ενώ σε όσα παιχνίδια πέρασε από τον πάγκο, έκανε ελάχιστα πράγματα.

Ραμόν Πασκάλ Λούντκβιστ

Θα ολοκληρωθεί ο δανεισμός του το καλοκαίρι από την Χρόνινγκεν και δεν θα έχει καταλάβει κανείς αν μπορούσε ή όχι να δώσει πράγματα στον Παναθηναϊκό. Πήρε ματς ως βασικός στην αρχή αλλά ήταν εκτός κλίματος. Όταν ο προπονητής τον εμπιστεύθηκε και πάλι, εκείνος ήταν εξαιρετικός στο ματς με την Λαμία, όπου σκόραρε αλλά χτύπησε και έμεινε εκτός για καιρό. Το διάστρεμμα σε συνδυασμό με μια ίωση τον Οκτώβριο, τον έκαναν να χάσει πολλές προπονήσεις και παιχνίδια. Υπάρχει η βεβαιότητα στο προπονητικό επιτελείο πως είναι αξιόλογη περίπτωση και μένει να το διαπιστώσουμε αν είναι έτσι το 2022. Αρκεί να μην έχει τις ίδιες άτυχες στιγμές με την χρονιά που φεύγει.

sssx

Γιάννης Κότσιρας

Οι μέτριες εμφανίσεις του... ανάγκασαν τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο φινάλε του έτους να τον αφήσει στον πάγκο και να δώσει φανέλα βασικού στον Φακούντο Σάντσες. Είχε μόνο εκλάμψεις καλής παρουσίας και αυτές όχι σε μεγάλο βαθμό. Θα χρειαστεί να βελτιώσει την ανασταλτική του συμπεριφορά και να γίνει πιο ουσιαστικός στις ενέργειες που κάνει στο επιθετικό τρίτο. Με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης είχε δείξει πολύ καλά στοιχεία αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να σηκώσει το βάρος της φανέλας.

Δημήτρης Κουρμπέλης

Είναι μια κατηγορία μόνος του, καθώς σε σχέση με τους προαναφερθέντες συμπαίκτες του, εκείνος δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό μέσα στο 2021. Οδεύει προς τους 13 μήνες μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους, κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη... φωτιά για την επιστροφή του. Από την άλλη, όμως, το θέμα του δείχνει να έχει γίνει περισσότερο ψυχολογικό παρά ιατρικό, λαμβάνει ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην ομάδα και κάποια στιγμή θα πρέπει να επανέλθει.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα