Μάντζιος: «Κάθε ήττα μας πειράζει» (vid)

Μάντζιος: «Κάθε ήττα μας πειράζει» (vid)

Newsroom
Μάντζιος: «Κάθε ήττα μας πειράζει» (vid)

bet365

Ο Άκης Μάντζιος διαχώρισε τα δύο ημίχρονα για την ομάδα του τονίζοντας ότι στο δεύτερο ο Άρης δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα.

Μιλώντας στα κανάλια COSMOTE TV, ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε στις απουσίες αλλά κυρίως στην επιπολαιότητα της ομάδας του. «Οι απουσίες μας ήταν κομβικές, θεωρώ όμως ότι στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Ο Παναθηναϊκός βρήκε γκολ μέσα από μια δική μας αδράνεια κι εμείς θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει στη φάση του δοκαριού. Αντιθέτως, στο δεύτερο ήμασταν επιπόλαιοι, κάναμε εύκολα λάθος και δυστυχώς δεν είχαμε την ηρεμία αλλά και τις επιλογές, τουλάχιστον στο επιθετικό κομμάτι, για να δημιουργήσουμε καταστάσεις για να επιστρέψουμε στο παιχνίδι».

Ρωτήθηκε για το αν είναι κομβική η ήττα λόγω του ότι ο Παναθηναϊκός είναι εκ των άμεσων αντιπάλων. «Κάθε ήττα μας πειράζει αλλά σήμερα και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Μας στοίχισε το ότι δεν είχαμε λύσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή όπως και η αναγκαστική αλλαγή του Ιτούρμπε, ενώ ο Μπερτόγλιο τώρα μπήκε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα