ΠΑΟΚ: Όσοι απέμειναν βγήκαν στο γήπεδο για προπόνηση!

ΠΑΟΚ: Όσοι απέμειναν βγήκαν στο γήπεδο για προπόνηση!

ΠΑΟΚ: Όσοι απέμειναν βγήκαν στο γήπεδο για προπόνηση!

bet365

Οι προπονήσεις στον ΠΑΟΚ συνεχίζονται μετ’ εμποδίων, καθώς οκτώ ποδοσφαιριστές είναι θετικοί στον κορονοϊό, ενώ άλλοι δύο βρίσκονται, λόγω τραυματισμών, μόνιμα στα «πιτς».

Με συνολικά 8 θετικά κρούσματα στις τάξεις των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ το ντέρμπι με την ΑΕΚ οδεύει προς αναβολή και οι προπονήσεις των τελευταίων ημερών στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας γίνονται με όσους παίκτες είναι υγιείς και διαθέσιμοι.

Έτσι στην προπόνηση της Παρασκευής (7/1) βρήκαν στο γήπεδο όσοι ποδοσφαιριστές απέμειναν και ασχολήθηκαν για μία ακόμα μέρα με τον τομέα τακτικής.

Εκτός από τους παίκτες που βρέθηκαν θετικοί στους τελευταίους ελέγχους υπάρχουν και οι δύο μόνιμα τραυματίες, Ομάρ Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα για ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν σε διάφορα στοιχεία του παιχνιδιού με τους προπονητές και στο φινάλε έπαιξαν οικογενειακό δίτερμα.

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα