Πόρτο: «Θα κινηθεί για Σαλσέδο σε περίπτωση που στραβώσει του Σεμέδο»

Κώστας Τόπας
Πόρτο: «Θα κινηθεί για Σαλσέδο σε περίπτωση που στραβώσει του Σεμέδο»

bet365

Την περίπτωση του Κάρλος Σαλσέδο θα εξετάσει η Πόρτο για το κέντρο της άμυνας της, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός παραμένει στην κορυφή της λίστας της Πόρτο, για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Τα ΜΜΕ στην πατρίδα του εξακολουθούν να γράφουν για την περίπτωσή του μιας και είναι διακαής πόθος του Σέρτζιο Κονσεισάο για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας.

Ωστόσο, νέο δημοσίευμα αυτή τη φορά από την «Record» ισχυρίζεται ότι η Πόρτο δεν θα επιμείνει για πολύ ακόμα και ότι σε περίπτωση που δεν καταφέρει να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον Ρούμπεν Σεμέδο, τότε θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις.

Οπως αυτή του Κάρλος Σαλσέδο. Ο 28χρονος Μεξικανός σέντερ μπακ ο οποίος αγωνίζεται στην Τίγκρες, αναφέρεται ως πιθανός στόχος της Πόρτο για την ενίσχυση του αμυντικού άξονα, σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί η υπογραφή του Ρούμπεν Σεμέδο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα