ΠΑΟΚ: Σήμερα προπόνηση, αύριο ρεπό

ΠΑΟΚ: Σήμερα προπόνηση, αύριο ρεπό

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Σήμερα προπόνηση, αύριο ρεπό

bet365

Οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ γίνονται μετ’ εμποδίων και με πολλούς απόντες, λόγω των κρουσμάτων, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δίνει ρεπό την Κυριακή (9/1) στους ποδοσφαιριστές του.

Κανονικά την Κυριακή (9/1) ο ΠΑΟΚ θα ήταν στην Αθήνα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ωστόσο η αναβολή της αναμέτρησης κόντρα στην Ένωση στο ΟΑΚΑ έδωσε τη δυνατότητα στο τεχνικό επιτελείο του «Δικεφάλου του Βορρά» να δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές.

Στη σημερινή προπόνηση, με όσους παρέμειναν διαθέσιμοι λόγω των πολλών κρουσμάτων, ανέβηκε η ένταση και οι προπονητικές μονάδες, με τους παίκτες να εκτελούν ένα γεμάτο πρόγραμμα με δουλειά σε όλους τους τομείς.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε μαθήματα τακτικής, παιχνίδι σε υψηλό τέμπο και στο φινάλε οι παίκτες έβγαλαν ένα σετ ασκήσεων φυσικής κατάστασης με πολλά τρεξίματα.

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα δούλεψαν ατομικά κι έκαναν θεραπείες.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το ρεπό της Κυριακής θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα (10/1) για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό , που ορίστηκε για την Τετάρτη (12/1 - 17:15) στο γήπεδο της Τούμπας.

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα