Ρόμανιτς: «Αφιερώνω το γκολ και τη νίκη στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου»

Newsroom
Ρόμανιτς: «Αφιερώνω το γκολ και τη νίκη στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου»

bet365

Ο μεσοεπιθετικός της Λαμίας αφιέρωσε στην οικογένειά του το γκολ που σημείωσε και τη νίκη επί του Ιωνικού, τονίζοντας ότι η σύζυγός του τον βοήθησε να μάθει ελληνικά και να προσαρμοστεί.

Όσα είπε ο Λάζαρ Ρόμανιτς στην Cosmote TV:

Για τη νίκη: «Είχαμε έναν δύσκολο αγώνα απέναντι στον Ιωνικό αλλά εμείς θέλαμε μόνο νίκη σήμερα. Δεν ήταν εύκολη η δουλειά μας όμως καταφέραμε στο τέλος να κερδίσουμε με 2-1. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και πάμε τώρα την Τέταρτη στο παιχνίδι με τον Άρη για το Κύπελλο και μετά πάλι εντός με τον Άρη στην έδρα μας σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια με τον ίδιο αντίπαλο».

Για τα άπταιστα ελληνικά του: «Όταν ήρθα στην Ελλάδα δεν μιλούσα καθόλου τον πρώτο χρόνο και ήταν δύσκολα αλλά μετά γνώρισα την γυναίκα μου εδώ και με βοήθησε στο να μάθω τη γλώσσα. Σίγουρα το γκολ και τη νίκη σήμερα την αφιερώνω στη γυναίκα και τα παιδιά μου».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα