Ακαδημίες: Πέντε νέοι επαγγελματίες στον Ολυμπιακό

Ακαδημίες: Πέντε νέοι επαγγελματίες στον Ολυμπιακό

Γιώργος Μανταίος
Ακαδημίες: Πέντε νέοι επαγγελματίες στον Ολυμπιακό

bet365

Πέντε νεαροί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έκαναν ένα βήμα προς την πραγμάτωση των ονείρων τους, καθώς υπέγραψαν τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Gazzetta, από τα γραφεία της ΠΑΕ πέρασαν ήδη και έβαλαν την υπογραφή τους σε τριετή (ανώτατη διάρκεια για ανήλικους) συμβόλαια οι:

  1. Θάνος Κουτσογούλας (3/4/2004) επιθετικός της Κ19, ανήκει στον Ολυμπιακό εδώ και 2,5 χρόνια προερχόμενος από τον Τριφυλλιακό
  2. Χρήστος Γατόπουλος (8/2/2005) επιθετικός της Κ17 και της Κ19, διεθνής με την εθνική Παίδων (U17). Αποκτήθηκε το 2019 από την ακαδημία «A.O. Κάστωρ» της Καστοριάς
  3. Νεκτάριος Αλαφάκης (13/3/2006) μέσος της Κ17 που αποκτήθηκε το 2020 από τον Ηρακλή Ψαχνών
  4. Χρήστος Μουζακίτης (25/12/2006) μέσος της Κ17 με μία συμμετοχή και στην Κ19, ξεκίνησε την σταδιοδρομία του από το Ηράκλειο Αττικής και ανήκει εδώ και πολλά χρόνια στους «ερυθρόλευκους», έχοντας περάσει για μία χρονιά από την ΑΕΚ.

Επίσης, αναμένεται αυτές τις ημέρες να κλειστεί το ραντεβού με τους υπεύθυνους ώστε να υπογράψει και ο Αντώνης Παπακανέλλος. Ένα «δεκάρι» (11/8/2005) που προέρχεται από τον Αστέρα Τρίπολης και πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με την Κ17,ενώ ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος τον έχει ανεβάσει και στην Κ19.

Έτσι, άλλα πέντε ταλέντα εντάσσονται στο επαγγελματικό δυναμικό των πρωταθλητών, ως καρπός της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται από τον διευθυντή των ακαδημιών, Θεόδωρο Ελευθεριάδη και τους συνεργάτες του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα