ΠΑΟΚ: Πιο κοντά στην ανανέωση ο Ίνγκι Ίνγκασον

ΠΑΟΚ: Πιο κοντά στην ανανέωση ο Ίνγκι Ίνγκασον

Newsroom
ΠΑΟΚ: Πιο κοντά στην ανανέωση ο Ίνγκι Ίνγκασον

bet365

O Ίνγκι Ίνγκασον κερδίζει έδαφος την ώρα που ο Φερνάντο Βαρέλα αποτελεί «ξένο σώμα», με τον Ισλανδό στόπερ του ΠΑΟΚ να είναι πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Ανοικτό παραμένει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ίνγκι Ίνγκασον, με τις δύο πλευρές να έχουν επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να βλέπουν με θετικό μάτι την παραμονή του Ισλανδού στόπερ στο ρόστερ της ομάδας.

Οι «ασπρόμαυροι» όχι μόνο δεν πανικοβλήθηκαν διαβάζοντας το προηγούμενο διάστημα τα περί ενδιαφέροντος της Τράμπζονσπορ, η οποία σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο είχε κάνει κρούση για την απόκτηση του 28χρονου αμυντικού, αλλά έδειξαν ξεκάθαρη διάθεση να συζητήσουν και να τα βρουν με τον Ίνγκασον, ο οποίος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και την απουσία σχεδόν επτά μηνών από την αγωνιστική δράση, έχει ξανακερδίσει φανέλα βασικού στην ομάδα.

Όλα δείχνουν πως μέσα στις επόμενες μέρες θα προχωρήσει το θέμα της παραμονής του «Βίκινγκ» στους Κυπελλούχους Ελλάδας και μετά το καλοκαίρι όταν ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του, την ίδια στιγμή που ο Φερνάντο Βαρέλα είναι εκτός των επιλογών του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός μπορεί να διάψευσε τα περί ενδιαφέροντος από την Ρουμανία, πιο συγκεκριμένα από την Κραϊόβα και την Στεάουα, το σίγουρο είναι ότι αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και έχει μιλήσει με αρκετές ομάδες, που αν καλύψουν το οικονομικό κομμάτι ή μέρος του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, τότε πολύ εύκολα θα αποφασίσει να αποχωρίσει από την Τούμπα, όπου μετά τα όσα συνέβησαν με την υπόθεση του γιου του, Γκουστάβο, και τη μεταγραφή του στην Μπενφίκα, ο Βαρέλα ξέρει ότι αποτελεί ξένο σώμα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα