ΠΑΣ Γιάννινα: Μπήκε στο πρόγραμμα ο Περέα αλλά παραμένει αμφίβολος

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Μπήκε στο πρόγραμμα ο Περέα αλλά παραμένει αμφίβολος

bet365

Ναι μεν αλλά για τον Περέα όσον αφορά την συμμετοχή του στον αγώνα της Δευτέρας με τον Άρη, με τον Κολομβιανό να μπαίνει στο πρόγραμμα, αλλά να παραμένει αμφίβολος, καθώς δεν προπονήθηκε στο 100%. Ενοχλήσεις στους προσαγωγούς ο Πίρσμαν.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται την Δευτέρα τον Άρη στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής, σε ένα μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ως στόχο την είσοδο στην εξάδα. Ο Ηρακλής Μεταξάς είδε στην προπόνηση της Πέμπτης τον Χουάν Χοσέ Περέα που απείχε λόγω του τραυματισμού του στο χέρι στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, να μπαίνει κανονικά στο πρόγραμμα, έστω και αν ήταν πιο προσεκτικός.

Η συμμετοχή του Κολομβιανού επιθετικού είναι ακόμα αμφίβολη, αλλά από την άλλη ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει δείξει πολλές φορές πως σφίγγει τα δόντια και παίζει ειδικά σε τόσο σημαντικά παιχνίδια. Το τι θα γίνει θα φανεί τις επόμενες ημέρες, με τον αγώνα να είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Δευτέρα.

Όσον αφορά τον Πίρσμαν, ο αριστερός μπακ του ΠΑΣ ένιωσε ενόχληση στον προσαγωγό και δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα. Μένει να δούμε αν ο Βέλγος καταφέρει να αγωνιστεί απέναντι στους «κίτρινους», αν και αρχικά το πρόβλημα δεν φαίνεται τόσο σοβαρό. Σίγουρα εκτός θα είναι ο Γκαρντάβσκι που συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα