Παναθηναϊκός: Απέρριψε πρόταση για τον Ιωαννίδη από το MLS

Παναθηναϊκός: Απέρριψε πρόταση για τον Ιωαννίδη από το MLS

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Απέρριψε πρόταση για τον Ιωαννίδη από το MLS

bet365

Σύλλογος από το αμερικάνικο πρωτάθλημα προσέφερε περισσότερα από 2 εκατομμύρια ευρώ στον Παναθηναϊκό για τον Φώτη Ιωαννίδη, με την διοίκηση του Τριφυλλιού να απαντά αρνητικά.

Μία εξαιρετική οικονομικά πρόταση από το MLS απέρριψε πριν λίγες ημέρες(εκτός μεταγραφικής περιόδου για τις ελληνικές ομάδες) ο Παναθηναϊκός για την παραχώρηση του Φώτη Ιωαννίδη. Η προσφορά που έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ από γνωστό ατζέντη, ξεπερνούσε τα 2 εκατομμύρια ευρώ αλλά η διοίκηση του Τριφυλλιού έκρινε πως το συμφέρον της ήταν να παραμείνει ο Έλληνας φορ στην ομάδα.

Στο ᾽᾽πράσινο στρατόπεδο᾽᾽ θεωρούν πως ο νεαρός άσος μπορεί να ανεβάσει κι άλλη την χρηματιστηριακή του αξία ενώ μετά τον Καρλίτος δεν υπάρχει άλλος διαθέσιμος στράικερ, καθώς ο Φεντερίκο Μακέντα είναι τραυματίας και είναι πιθανό να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο Ιωαννίδης με την πράσινη φανέλα έχει 5 γκολ σε 43 συμμετοχές ενώ ήταν βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελπίδων.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα