Παναθηναϊκός: Με Αλεξανδρόπουλο και φουλ τακτική

Παναθηναϊκός: Με Αλεξανδρόπουλο και φουλ τακτική

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Με Αλεξανδρόπουλο και φουλ τακτική

bet365

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ήταν παρών στην προπόνηση του Παναθηναϊκού την Παρασκευή ενόψει της αναμέτρησης με την Λαμία, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να δουλεύει πολύ στο κομμάτι της τακτικής.

Οι «πράσινοι» βρίσκουν μπροστά τους τον προσεχή τους αντίπαλο και για τα ημιτελικά του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας μετά την ολοκλήρωση των αγώνων με την Αναγέννηση Καρδίτσας και την πρόκριση στους «4» με δυο νίκες.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς την Παρασκευή κι ενόψει του ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας δούλεψε πολύ στο κομμάτι της τακτικής και την κατανόηση του τρόπου παιχνιδιού από τους ποδοσφαιριστές του ενόψει της συνέχειας των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα του «τριφυλλιού», όχι όμως και ο Μαουρίτσιο που έκανε ατομικό. Θεραπεία έκαναν οι Μακέντα και Λούντκβιστ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα