Εμβιλά: «Σκανδαλώδης η διαιτησία, το πιο σημαντικό ήταν η νίκη» 

Newsroom
Εμβιλά: «Σκανδαλώδης η διαιτησία, το πιο σημαντικό ήταν η νίκη» 

bet365

Ο Γιαν Εμβιλά στάθηκε και στο σκέλος της διαιτησίας για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, που έληξε με νίκη της ομάδας του.

Ο Εμβιλά είπε στη NOVA για:

Το γκολ του: Είμαι πολύ ευτυχισμένος που με το γκολ μου νικήσαμε. Το πιο σημαντικό ήταν η νίκη. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το κερδίσαμε και μπροστά σε λίγους φιλάθλους. Είμαι πολύ χαρούμενος ότι γιατί σκόραρα εγώ αλλά για τη νίκη.

Τον Βαλμπουενά: Αυτός είναι ο Ματιέ. Όλοι γνωρίζουμε το τι μπορεί να κάνει. Είναι ένα λαμπρό παράδειγμα για τους νέους. Πάντα δίνει το 100%.

Τον αγώνα: Δεν κάναμε το καλύτερο το παιχνίδι μας. Προσωπικά αναγνωρίζω τα λάθη μας και τα δικά μου λάθη όταν γίνονται. Όμως η διαιτησία σήμερα ήταν σκανδαλώδης. Ήταν σκανδαλώδη τα λάθη του παρότι δεν μου αρέσει να μιλάω για διαιτησία.

Το τι χρειάζεται για την Ευρώπη ο Ολυμπιακός: Η αποφασιστικότητα, η ένταση και η ταχύτητα. Αυτά πρέπει να έχουμε στην Ευρώπη. Να κάνουμε ένα έξυπνο παιχνίδι. Έχουμε τον Μανωλά που γνωρίζει πολύ καλά τις ιταλικές ομάδες.

Τον Φαντινγκά: Ο Φαντινγκά είναι ένας παίκτης που φάνηκε πως έχουμε πολύ καλή χημεία. Και οι δύο είμαστε Γάλλοι. Είμαστε περήφανοι που τον έχουμε εδώ. Υπήρχε το πείραγμα επειδή είχε σκοράρει στο Κύπελλο και σήμερα σκόραρα εγώ. Είναι ένας παίκτης που έχει να δώσει πολλά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα