Παναθηναϊκός: Χωρίς Σένκεφελντ στο Αγρίνιο

Παναθηναϊκός: Χωρίς Σένκεφελντ στο Αγρίνιο

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Χωρίς Σένκεφελντ στο Αγρίνιο

bet365

Ο Ολλανδός στόπερ θα εκτίσει την τιμωρία του στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο Σάρλια στην ενδεκάδα, ανοιχτό για την κορυφή της επίθεσης.

Χωρίς τον Μπαρτ Σένκεφελντ θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός έχει συμπληρώσει τέσσερις κάρτες και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε να τον αφήσει εκτός στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Την θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ο Σβόνιμιρ Σάρλια, μιας και είναι ο μοναδικός διαθέσιμος στόπερ πέραν του Φραν Βέλεθ. Ο Πούγγουρας έχει πρόβλημα στη μέση και έμεινε εκτός αποστολής.

Η τελευταία προπόνηση περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και παιχνίδι. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μαουρίσιο, Πούγγουρας, θεραπεία έκανε ο Λούντκβιστ ενώ απών λόγω της πρόσφατης εγχείρισης ήταν ο Μακέντα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Γκατσίνοβιτς, Βιτάλ.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, προβάδισμα έχουν οι: Διούδης κάτω από τα δοκάρια. Χουάνκαρ, Σάντσες, Σάρλια, Βέλεθ στην άμυνα. Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Γκατσίνοβιτς στη μεσαία γραμμή, Παλάσιος, Αϊτόρ στα άκρα και ένας εκ των Ιωαννίδη ή Καρλίτος στην κορυφή της επίθεσης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα