Ροντρίγκες στο Gazzetta για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Πόσο κρίμα, εύχομαι ο Θεός να τους προστατέψει»

Ροντρίγκες στο Gazzetta για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Πόσο κρίμα, εύχομαι ο Θεός να τους προστατέψει»

Δημήτρης Σαμόλης
Ροντρίγκες στο Gazzetta για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Πόσο κρίμα, εύχομαι ο Θεός να τους προστατέψει»

bet365

Ο Γκάρι Ροντρίγκες δήλωσε στο Gazzetta πως όποτε είναι υγιής μπορεί να προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό, ενώ έστειλε μήνυμα στους Ουκρανούς που δέχονται τα πυρά των Ρώσων.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες ήταν ο MVP του Ολυμπιακού στη νίκη (2-0) σε βάρος του ΟΦΗ. Ανοιξε το σκορ, προκάλεσε προβλήματα στην άμυνα των Κρητικών και θα μπορούσε να σημειώσει κι άλλο γκολ. Μετά τη λήξη του αγώνα, με την ομάδα του στο +13 από τη δεύτερη θέση, ο διεθνής εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι μίλησε στο Gazzetta για τη μάχη του τίτλου, για τη δική του παρουσία, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει το μήνυμά του για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Τρίτο γκολ σε δέκα παιχνίδια. Αν δεν είχες τους τραυματισμούς, η στατιστική σου θα ήταν ακόμα καλύτερη;
«Νιώθω υπέροχα που έχω επιστρέψει και παίζω, που μπορώ να σκοράρω και να βοηθάω την ομάδα. Όταν είμαι υγιής, νιώθω πάντα δυνατός και πως μπορώ να φέρω καλά πράγματα στην ομάδα. Θέλω να παίζω σε όλα τα παιχνίδια. Κανείς ποδοσφαιριστής δεν θέλει να τραυματίζεται, αλλά αυτό δεν είναι πάντα στο χέρι μας. Ξέρω τί μπορώ να προσφέρω στον Ολυμπιακό και όποτε είμαι υγιής δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Είμαι χαρούμενος που νικήσαμε τον ΟΦΗ και προχωράμε για τα επόμενα παιχνίδια».

Πόσο δύσκολο σας ήταν να αντιδράσετε μετά το 0-3 από την Αταλάντα;
«Το Europa League είναι δύσκολη διοργάνωση και παίζαμε άλλωστε με δυνατή ομάδα. Το σημαντικό είναι ότι δείξαμε αντίδραση μετά τον αποκλεισμό».

Θεωρείς ότι είναι πια ζήτημα χρόνου η κατάκτηση του πρωταθλήματος;
«Σαφέστατα είμαστε πιο κοντά στον τίτλο. Κάθε ματς πια που περνάει και που το κερδίζουμε, μας στέλνει όλο και πιο κοντά στο πρωτάθλημα. Πάμε να κερδίσουμε και την Τετάρτη για να είμαστε σε ακόμα καλύτερη κατάσταση».

Σε λίγες μέρες ο Ολυμπιακός έχει γενέθλια. Κλείνει 97 χρόνια ιστορίας; Ποια είναι η ευχή σου;
«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, που αγωνίζομαι σε μια μεγάλη ομάδα και θα είναι πολύ όμορφο για εμένα να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Αυτή είναι η σκέψη μου και ο στόχος μου με αφορμή τα γενέθλια που έρχονται για το κλαμπ».

Θα ήθελα να σε ρωτήσω γι' αυτά που συμβαίνουν στην Ουκρανία. Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις;
«Είναι απίθανο αυτό που γίνεται. Πόσο κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο στις μέρες μας; Το μόνο που ελπίζω είναι ο Θεός να τους προστατέψει».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα