ΠΑΣ Γιάννινα: Την Τετάρτη στις 16:00 η έφεση για το -5

Φώτης Καρακούσης
ΠΑΣ Γιάννινα: Την Τετάρτη στις 16:00 η έφεση για το -5

bet365

Με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν λόγω του τέλους της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, η έφεση του ΠΑΣ Γιάννινα για την ποινή των -5 βαθμών θα εκδικαστεί από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ την Τετάρτη στις 16:00.

Μπορεί σε λίγες ώρες ο ΠΑΣ Γιάννινα να δίνει ένα σημαντικό παιχνίδι κόντρα στην Λαμία για την είσοδό του στην εξάδα και την Τετάρτη οι Ηπειρώτες θα ετοιμαστούν να δώσουν ακόμα έναν, μεγαλύτερο αυτή την φορά τελικό, ο οποίος θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες. Φυσικά μιλάμε για την έφεση των «κυανόλευκων» στην ποινή των -5 βαθμών που τους επέβαλλε η Super League μετά την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, μια έφεση που θα εξεταστεί από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία γνωστοποίησε πως η εκδίκαση της έφεσης θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 16:00, με την ομάδα των Ιωαννίνων να ζητάει την δικαίωσή της παίρνοντας πίσω τους βαθμούς που κέρδισε απολύτως δίκαια μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Να τονιστεί πως η απόφαση της ΕΠΟ θα πρέπει να βγει το συντομότερο δυνατό, καθώς την Κυριακή θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική και θα πρέπει άμεσα να έχουμε επικύρωση της βαθμολογίας προκειμένου να αρχίσουν τα playoffs και playout.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα